Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

En marxa el menú de l'escamarlà

Escrit per
Joana Valent
Publicitat

Aquí una de les grans preguntes de la humanitat: sou més de gambes o d’escamarlans? La primera és més sens dubte la més famosa però el seu germà crustaci amb llargues pinces i un gust igual d’explosiu també té un gran club de fans.

A Calonge i Sant Antoni, Palamós i Vall-llobrega li dediquen cada tardor una campanya gastronòmica on fins el 17 de desembre l’escamarlà és el protagonista.

A diferència del que és més habitual, els 12 restaurants que hi participen ofereixen exactament el mateix menú, amb la qual cosa podeu jugar a ser crítics gastronòmics i tastar-los tots per decidir qui és el guanyador.

El menú consta d’una amanida de tardor, 200 grams d’escamarlans de la badia, calamars farcits a l’estil del Baix Empordà, postres de la casa i cafè. Tot això acompanyat per vi Sumarroca i a un preu estàndard de 33 euros.

Últimes notícies

    Publicitat