Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La millor ginebra del món costa 11 euros

Escrit per
Neus Molina
Publicitat

La Ginebra encara no ha passat de moda, ho va intentar tímidament el vi rosat l'estiu passat però res a fer. La reina és la reina. Ara resulta que no cal que anar als bars de moda on et posen mitja amanida (el cogombre, les maduixes i un senyor que passava) dins el got (de tub o de baló), ni cal gastar-se una morterada a la licoreria en ampolles de més de 20 euros -per quedar bé quan vas a sopar a casa dels amics-. No cal.

Vés a l'Aldi i per 11 euros t'emportes la millor ginebra del món segons prestigiós concurs britànic 'International Wine and Spirits Competition'. Els anglesos, grans coneixedors dels poders de la ginebra ho tenen clar, no cal fer-se el posh quan es tracta d'espirituosos.


L'escollida és 'Oliver Cromwell London Dry Gin', de 37,5º, que es va guanyar el favor del jurat en un tast a cegues. Segons l'organització del concurs, va superar amb escreix als seus competidors directes, que costen fins a quatre vegades més. Només una queixa: ara com ara l'assequible ginebra, tan sols es ven al Regne Unit, però és qüestió de temps que comencis a fer els teus gintònics de l'Aldi com si fòssis la reina mare. God save the GIN

Últimes notícies

    Publicitat