Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La reina de les magdalenes de la Costa Brava

Escrit per
Joana Valent
Publicitat

Hi ha tantes magdalenes per tastar com dies al calendari però si el món s’acabés demà i només et poguessis concedir la gràcia d’una última magdalena, te n’hauries d’anar al Forn Can Crisant de Sant Feliu de Guíxols. Allà hi tenen la magdalena perfecta que és senzilla com la vida mateixa: grossa, esponjosa, deliciosa i de xocolata, perquè els millors plaers del món sempre tenen xocolata pel mig.

La magdalena de Can Crisant té dues textures. D’una banda la part del brioix que és suau com la seda i de l’altra la part superior que està banyada per una generosa capa de xocolata negra que cruix quan la mossegues i et taca els llavis i els dits quan la devores.

Prova-la i viuràs una experiència religiosa, però ull! Si et converteixes en un addicte no ens en fem responsables.

Últimes notícies

    Publicitat