Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Les Roselles, el vostre nou lloc preferit per esmorzar

Escrit per
Joana Valent
Publicitat

Totes les mames del món ens han dit sempre que cal esmorzar bé perquè és l’àpat més important del dia, però és que si tots els esmorzars fossin com els de Les Roselles de Sant Feliu de Guíxols aquest és convertiria en l’àpat preferit de tot el món.

He de començar dient que es tracta d’un lloc genuïnament cuqui. De veritat que sí. Que la decoració vintage desprèn bon rotllo per tots els porus i crida que t’hi quedis a llegir, fer feina amb el portàtil o deixar passar les hores en bona companyia gaudint del seu excel·lent fil musical.

Tenen els pastissos més bons de l’univers (tasteu el de pastanaga amb taronja ja!) i també el que ells mateixos anomenen esmorzars saludables que són un triomfasso i on hi destaca l’insuperable entrepà d’hummus amb espinacs.

El secret per acompanyar aquests esmorzars perfectes són els seus sucs naturals, exprimits al moment i fets amb diverses combinacions de fruites de temporada. En tenen una selecció per tots els gustos i paladars, però el de poma, gingebre i pastanaga (que està convenientment situat al número 1 de la carta) serà el vostre nou millor amic.

Últimes notícies

    Publicitat