Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

L'hivern es fa estimar més que l'estiu

Escrit per
Joana Valent
Publicitat

Ja n'hi ha prou de gent plorant perquè té fred i decidida a hivernar com teixons fins que torni la calor. L'hivern es fa estimar més que l'estiu i aquí us deixo 5 raons infalibles que em donaran la ráo. 

Visca els plats calents

Estic molt en contra dels plats estacionals i de la gent que a l’estiu t’etziba que no pots menjar-te l’escudella que tant t’agrada “perquè hem d’esperar que faci fred”. Per aquest motiu, l’arribada de l’hivern és sempre una bona notícia que et permet engolir qualsevol meravellós plat calòric i greixós perquè “és la millor manera d’entrar en calor”. Així que benvinguts els rostits, les sopes i els guisats!

Tothom a fer la cullera

Podeu dir el que vulgueu, però la fred fa que la gent s’estimi més. Les parelles viuen moments de pel·lícula romàntica ensucrada juntets davant de la llar de foc, compartint una manta, fent la cullera al llit per espantar la fred o buscant mètodes més expeditius per entrar junts en calor...

Fora la suor

Objectivament, la suor fa brut i és desagradable. Coneixeu algú que gaudeixi del plaer d’aixecar-se de la cadira amb l’esquena molla o d’anar-se’n a fer footing a trenta graus? Doncs això, que a l’hivern us podeu permetre portar 10 capes de roba i tot i així sentir-vos nets i secs com el culet d’un nadó.

La moda més top

És l’època de l’any per anar més cuqui. Amb l’excusa de tapar-nos bé i no pescar un refredat, sumem al nostre vestuari habitual tot de peces fantàstiques les com gorres de llana, les botes, les armilles, les bufandes, els guants o les jaquetes, visca la varietat! Que ja sabem que a l’estiu, com menys tapats millor...

No hi ha més gent de la necessària

Beneïda tranquil·litat! A l’hivern, a la Costa Brava s’hi queda la gent que hi viu tot l’any i para de comptar. Pots aparcar, hi ha lloc als bars i restaurants, no has de fer una cursa d’obstacles per entrar a fer el xafarder a les botigues i definitivament no tens gent estressada queixant-se a totes hores.

Força als pobles de muntanya, a l’estiu us agafem el relleu!

Últimes notícies

    Publicitat