Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Palamós, capital de la tapa

Escrit per
Joana Valent
Publicitat

Les tapes, com els de Bilbao, neixen on els dóna la gana. Ja n’hi ha prou de fer ruta cap al nord del país per atiborrar-se de tapes i pinxos perquè ATENCIÓ TOTHOM, la cultura de la tapa ha arribat a Palamós i ho ha fet per quedar-se.

Repleta de bars i tavernes, els darrers anys la vila marinera de Palamós, famosa arreu pel seu alt nivell gastronòmic, s’ha especialitzat en tapes i hi ha multitud d’establiments que al vespre treuen el seu millor arsenal culinari a la barra.

Igual que en temples del “tapeo” com el País Basc o La Rioja, podeu fer ruta per diversos establiments del centre de Palamós i degustar les millors tapes fredes o calentes (us les trauran a toc de campana!). Els divendres, els caps de setmana, o les nits d’estiu en general és possible que us hagueu de quedar drets i comprimits com en una llauna de sardines, però el deliciós menjar us farà passar aquest petit tràngol. 

Podeu anar al Casino i inflar-vos a tapes increïbles gaudint de les millors vistes de Palamós, al Galeó i tastar les que són probablement les millors croquetes de la Costa Brava, al Txoco i traslladar-vos gastronòmicament al País Basc o a La Notaria,  que defensa el títol de segona millor tapa de Catalunya 2017.

Per acabar, una notícia tranquilitzadora: a Palamós s’han afegit a la cultura però han tret de l’equació el desagradable costum de llençar les sobres a terra, que els catalans som molt finets.

Últimes notícies

    Publicitat