Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Girona icon-chevron-right Palamós, capital de la tapa
Notícies / Menjar

Palamós, capital de la tapa

Tapes
© 13Smile

Les tapes, com els de Bilbao, neixen on els dóna la gana. Ja n’hi ha prou de fer ruta cap al nord del país per atiborrar-se de tapes i pinxos perquè ATENCIÓ TOTHOM, la cultura de la tapa ha arribat a Palamós i ho ha fet per quedar-se.

Repleta de bars i tavernes, els darrers anys la vila marinera de Palamós, famosa arreu pel seu alt nivell gastronòmic, s’ha especialitzat en tapes i hi ha multitud d’establiments que al vespre treuen el seu millor arsenal culinari a la barra.

Igual que en temples del “tapeo” com el País Basc o La Rioja, podeu fer ruta per diversos establiments del centre de Palamós i degustar les millors tapes fredes o calentes (us les trauran a toc de campana!). Els divendres, els caps de setmana, o les nits d’estiu en general és possible que us hagueu de quedar drets i comprimits com en una llauna de sardines, però el deliciós menjar us farà passar aquest petit tràngol. 

Podeu anar al Casino i inflar-vos a tapes increïbles gaudint de les millors vistes de Palamós, al Galeó i tastar les que són probablement les millors croquetes de la Costa Brava, al Txoco i traslladar-vos gastronòmicament al País Basc o a La Notaria,  que defensa el títol de segona millor tapa de Catalunya 2017.

Per acabar, una notícia tranquilitzadora: a Palamós s’han afegit a la cultura però han tret de l’equació el desagradable costum de llençar les sobres a terra, que els catalans som molt finets.

 

Advertising
Advertising