Notícies

Quatre mites a la cuina que has d'abandonar

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín
Editor de Menjar i Beure, Time Out Barcelona
Publicitat

Colar la pasta amb un escorredor. Això només es fa amb els macarrons, home. Si fa servir pasta fresca d'una certa qualitat i la coles amb un escorredor, l'única cosa que aconseguiràs serà aixafar-la sota litres i litres d'aigua. Fer servir una escumadora per a treure-la de l'olla i dipositar-la en un plat.

Aixafar l'hamburguesa amb l'escumadora o espàtula. I precisament aquest estri tant útil per a la pasta no s'ha de fer servir mai quan fas hamburgueses a la planxa. Per culpa de 'Bob Esponja', centenars de persones aixafen l'hamburguesa a la planxa amb una escumadora i es pensen que són asos de la barbacoa. No, l'única cosa que aconsegueixen és extreure el suquet de la carn per pressió i que quedi seca com la sola d'una xancleta a l'agost.

Tirar el marro del cafè a la pica. Això, asseguren, va bé per a les canonades. Per a què no es sentin soles, pregunto? Això és una animalada supersticiosa digna de l'Alta Edat Mitjana. L'única cosa que aconseguiràs fent això és embussar les canonades i poblar-les d'un petit univers molt viu. Tros de 'hipster', recorda què et vas trobar quan et vas deixar el filtre de cafè usat a la Moccamaster i vas tornar una setmana després.

Coure l'arròs amb poca aigua. Per si no ho sabies, l'arròs conté arsènic de manera natural. La manera més segura per a eliminar al màxim aquest verí –que encara que sigui present en petites quantitats pot causar problemes de salut a llarg termini– és bullir l'arròs en una proporció d'aigua abundant: cinc mesures d'aigua per una d'arròs

Últimes notícies

    Publicitat