Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Quatre mites a la cuina que has d'abandonar

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín
Publicitat

Colar la pasta amb un escorredor. Això només es fa amb els macarrons, home. Si fa servir pasta fresca d'una certa qualitat i la coles amb un escorredor, l'única cosa que aconseguiràs serà aixafar-la sota litres i litres d'aigua. Fer servir una escumadora per a treure-la de l'olla i dipositar-la en un plat.

Aixafar l'hamburguesa amb l'escumadora o espàtula. I precisament aquest estri tant útil per a la pasta no s'ha de fer servir mai quan fas hamburgueses a la planxa. Per culpa de 'Bob Esponja', centenars de persones aixafen l'hamburguesa a la planxa amb una escumadora i es pensen que són asos de la barbacoa. No, l'única cosa que aconsegueixen és extreure el suquet de la carn per pressió i que quedi seca com la sola d'una xancleta a l'agost.

Tirar el marro del cafè a la pica. Això, asseguren, va bé per a les canonades. Per a què no es sentin soles, pregunto? Això és una animalada supersticiosa digna de l'Alta Edat Mitjana. L'única cosa que aconseguiràs fent això és embussar les canonades i poblar-les d'un petit univers molt viu. Tros de 'hipster', recorda què et vas trobar quan et vas deixar el filtre de cafè usat a la Moccamaster i vas tornar una setmana després.

Coure l'arròs amb poca aigua. Per si no ho sabies, l'arròs conté arsènic de manera natural. La manera més segura per a eliminar al màxim aquest verí –que encara que sigui present en petites quantitats pot causar problemes de salut a llarg termini– és bullir l'arròs en una proporció d'aigua abundant: cinc mesures d'aigua per una d'arròs

Últimes notícies

    Publicitat