Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Reobren els Banys Vells de Banyoles!

Escrit per
Time Out Girona
Publicitat

Bones notícies. El proper divendres 11 d’agost, coincidint amb l’inici de les Festes d’Agost de Banyoles, els Banys Vells reobren les seves portes. I, per celebrar- ho, dissabte a les sis de la tarda, hi haurà una copa de cava de benvinguda per a tothom. 

El nou equip, encapçalat per Salvador Avellana i Narcís Castellà, ha renovat tota la imatge del local a través d’un projecte dissenyat per l’estudi d’arquitectura interior de Banyoles, Maite Prats. El projecte ha volgut potenciar la màgia de l’entorn paisatgístic, a partir de la creació d’ambients de caràcter diferenciat, connectats per un disseny comú.

A més, s’ha dissenyat un espai Chill Out, una barra alta amb tamborets i un balcó mirador sobre la passarel·la, que permeten apreciar la bellesa d’aquest indret des de diferents perspectives. L’ombreig s’ha resolt amb unes lones amb un disseny que reprodueixen les fulles dels arbres. La il·luminació projectada és amb bombetes embolcallades entre els arbres i unes estructures de subjecció.

Al capdavant de la cuina hi haurà en Gopal Martínez, també propietari i cuiner del restaurant d’Olot, UMAMI. Amb una proposta culinària original, amb personalitat i de qualitat, s’oferiran amanides, tapes, hamburgueses i teules d’embotits i formatges. Com sempre, el local mantindrà la zona de bany gratuïta per a tots els seus clients.

Últimes notícies

    Publicitat