Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Tacos y Tequila, un temple del menjar mexicà

Escrit per
Joana Valent
Publicitat

La cultura tex-mex ha fet molt de mal però saps que un restaurant mexicà és autèntic quan la gent autòctona te’l recomana. Aquest és el cas de Tacos y Tequila a s’Agaró, un d’aquells llocs on si t’adverteixen que el menjar pica, millor que no et facis el valent o en sortiràs escaldat.

Tenen tacos, burritos, enchiladas i totes les especialitats mexicanes que et puguis imaginar. Els nachos California són per tornar-se boig i les cerveses micheladas creen addicció, avisat estàs.

El secret que el fa el millor mexicà de la Costa Brava és que no escatimen en qualitat i que reneguen dels succedanis: tot el que serveixen és 100% fidel a com ho farien al seu país i si hi ha algun producte que aquí no es troba o se’l fan portar de Mèxic o bé són ells mateixos els qui  l’elaboren amb les seves pròpies mans. És impossible no abonar-te al seu club de fans! 

Detall important: les racions són abundants i l’amo del local, de Veracruz, tan autèntic com l’ambient mexicà que impregna l’espai. Deixa’t aconsellar per ell, especialment si ets amant del tequila, i descobriràs que hi ha vida més enllà de les típiques marques de supermercat.

Últimes notícies

    Publicitat