Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Torna el Festival Càntut a Cassà de la Selva!

Escrit per
Time Out Girona
Publicitat

Qui diu que només hi ha festivals de música a l’estiu? Aquest divendres 17 de novembre comença la segona edició del Festival Càntut que acabarà diumenge. El festival comptarà amb una vintena de propostes al voltant de la cançó de tradició oral a Cassà de la Selva. Els encarregats de donar el tret de sortida al Festival seran Roger Mas, Joan Boada Bandulimejant i Corrandes són Corrandes.

Amb més de la meitat de les propostes úniques o ideades especialment per a l’ocasió, el Festival Càntut arrenca aquest divendres amb la inauguració de l’exposició coproduïda amb el Festival Ésdansa de Les Preses Peret Blanc de Beget, que es podrà veure fins al 30 de novembre a Can Trinxeria.

A continuació, serà el torn de Roger Mas (Sala Centre Recreatiu, 21 h) que, acompanyat d’una desena de músics dalt l’escenari, oferirà la seva obra més reconeguda, Les cançons tel·lúriques. Tancarà la primera jornada el Càntut al bar, una de les propostes que més van entusiasmar els assistents l’any passat, en aquesta ocasió amb Joan Boada Bandulimejant + Corrandes són Corrandes (22:30 h, Bar Centre Recreatiu).

Últimes notícies

    Publicitat