Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Tres invents peculiars que necessitem

Escrit per
Time Out Girona
Publicitat

L'home ha creat invents espectaculars però peculiars que ens fan la vida una mica més fàcil. Què faríem sense el pelador de patates? i sense el punt de pàgina amb una petita llum? Doncs bé, la imaginació no s'atura mai i en els darrers anys han sorgit molts invents que, qui sap, potser acaben sent imprescindibles en un futur. Nosaltres hi apostem!

Barbacoa per a sis

Això ens ha passat a tots: Fem una barbacoa, anem posant la carn en una cassola o en un tupper i quan la posem a taula ja està mig freda. O encara pitjor: que si en tal vol la carn molt feta, que si l'altre al seu punt, que si la nostra amiga s'ha fet vegana... És per això que apostem per aquesta barbacoa per a sis persones. Cadascú amb el seu propi grill i el seu espai. Genial! Preu: 450 euros.

Illa-llit d'aigua

Acceptem-ho. Els matalassos d'aigua de tota la la vida estan passats de moda. Són incòmodes, s'enganxen a la pell... no molen! Aquesta illeta que també és un llit és l'últim invent.  Preu: 110 euros. 

Dutxa en miniatura

Sou al bell mig de la muntanya i no sabeu on dutxar-vos? Necessiteu refrescar-vos una mica abans de continuar la ruta? Aquest invent ha de ser vostre. Preu: 22 euros.

Últimes notícies

    Publicitat