Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Un espectacle immersiu únic de llum i música a l’interior de la Catedral de Girona

Escrit per
Time Out Girona
Publicitat

La nau gòtica de la Catedral de Girona,-un dels grans símbols de la nostra ciutat-, fa 600 anys. I per celebrar-ho, l’Ajuntament ha organitzat un show dirigit per Xavi Bové que transformarà l’interior de la nau. Com? A través d’una sincronia entre llum i música dividit en quatre moviments: introspecció, recerca, transfiguració i plenitud. La música, d’estil minimalista contemporani, estarà interpretada per una orquestra amb roces, un piano i l’orgue. 

El control de les llums, desenvolupat per l’estudi creatiu Onionlab, modularà diferents sensacions al llarg del show i pararà atenció als detalls arquitectònics de la catedral. Una coreografia de llums que fins i tot podrem veure des de l’exterior del temple, a través de la portalada gòtica.

Ara bé: l'espectacle és gratuït però cal fer reserva prèvia. Les entrades pel divendres 21 de juliol, quan la música serà en directe, estan exhaurides. El dissabte 22 i el diumenge 23 la música estarà enregistrada, amb quatre passis cada dia (21.30 h, 22.15 h, 23.00 h, 23.45 h). Per a més informació cliqueu aquí 

Últimes notícies

    Publicitat