Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Us agrada The Handmaid's Tale?

Escrit per
Serielizados Serielizados
Publicitat

Us va flipar 'The Handmaid’s Tale'? Doncs esteu de sort perquè Netflix arriba amb més còfies per tothom. Després de l’èxit rotund de la sèrie de Hulu, guanyant l’Emmy a millor drama, ara és el torn de 'Alias Grace'. Una altra història protagonitzada per una criada, però basada en un cas real del s.XIX. Amb el maltractament a la dona com a tema principal, Alias Grace vindria a ser la versió psicòpata de ‘The Handmaid’s Tale’. La protagonista, Grace Marks, és un personatge amb un to hannibalesc empresonada després d’assassinar als 16 anys el seu amo. Disponible a Netflix.

Margaret Atwood


El monopoli de les criades té una mestressa claríssima: Margaret Atwood. Aquest 2017 ens ha regalat dues adaptacions meravelloses de l’escriptora canadenca. A més de supervisar els guions de la sèrie, també interpreta un personatge testimonial a 'Alias Grace'.

Novel·la històrica


A través del cas real de Grace Marks, una immigrant irlandesa, la sèrie i la novel·la exploren la situació política, les diferències entre classes, la pobresa i l'opressió que es vivia en el Canadà del s.XIX. Un viatge al passat tant real com incòmode

Últimes notícies

    Publicitat