Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Vacances d'aïllament extrem a una illa

Escrit per
Time Out Girona
Publicitat

Sempre heu volgut ser Robinson Crusoe? Per alguna raó que no entenem voldríeu passar unes vacances al més pur estil Náufrago? Ja podeu. Perdre’s en una illa deserta, sense recursos ni ajuda. És el que ofereix Docasaway, una empresa fundada per Álvaro Cerezo que ofereix viatges d’aïllament extrem a illes absolutament paradisíaques.

Docastaway ens proposa dos tipus de vacances: la primera ofereix allotjaments en precioses cabanes natives de bambú a les Filipines o cabanes de ciment situades en una illa deserta d'Indonèsia. Els preus van dels 80 euros al dia als 188 euros. 

La segona opció és 'Modo Aventura', un tipus d'experiència quasi-nàufrag. De fet, una de les opcions, la Devil 's Island a Oceania, està reservada per a viure "una experiència d'aïllament extrem i en solitari".

Al·lucineu: Es tracta d'una illa volcànica sense allotjament enmig de l'oceà, i a desenes de quilòmetres de la civilització. "Aquesta illa és només apta per als molt amants de les dificultats i per aquells als que no els importa ser realment abandonats durant un llarg període de temps ", expliquen des de l'agència. Els preus d'aquestes aventures extremes oscil·len entre els 80 euros per dia als 250. Qui (pot i) s’atreveix a fer de Robinson Crusoe durant uns dies?

Últimes notícies

    Publicitat