Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Girona icon-chevron-right 10 paradisos del bon menjar

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

El Petit Paradís
© Víctor Jané Llopis El Petit Paradís

10 paradisos del bon menjar

Espais gastronòmics amb productes delicatessen i gourmet que et faran perdre el cap

Per Maria Noguer
Advertising

Girona és territori gourmet. El bon menjar ja és un segell del territori, terra de vins, de formatges, d’olis, de peix… i de bons restaurants. Amb el anys s’ha creat cultura i escola. Les botigues de productes selectes, amb delicadeses d’arreu del món, s’hi han instal·lat confiant en els coneixement gastronòmics  d’habitants de  paladars exigents. Et proposem 10 parades obligades.

 
El Petit Paradís
© Victor Jane Llopis

El Petit Paradís

Botigues Botiga especialitzada en menjar i begudes Eixample

Va ser la primera botiga delicatessen de Girona. Els amants del bon menjar, des de l’inici, l’han respectat. Fa més de 40 anys,  la família Encesa, ja assessorada pels pares de l’actual propietària, la Tati Quera, van obrir les portes d’aquest local emblemàtic  (sota les vies del tren a tocar a la Plaça Poeta Marquina).  Amb els anys, s’ha convertit en un santuari del bon viure. Productes groumet seleccionats entre la millor gastronomia nacional i internacional, cursos de cuina, sala de tastos, assessorament en maridatges… i la nostra iniciativa preferida: La clandestina. Un regal ideal pels més atrevits: un sopar original, amb bona música, bon menjar, bon beure i bon ambient. El que ha contractat el servei només sap que no sortiràs de Girona, que no aniràs a un restaurant i que una hora abans de l’àpat rebràs un missatge amb l’adreça on t’has de dirigir i que és imprescindible deixar-te portar. T’atreveixes?

Mostra'n més
Recomanat

    També t'agradarà

      També t'agradarà

        Advertising