Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
La Bu
La Bu

Botigues de mobles i decoració a Girona

Les adreces imprescindibles per vestir, decorar i moblar la casa

Escrit per
Time Out Spain editors
Publicitat

Us cal una cadira, o potser sou més de recuperar el balancí de l'àvia? Busqueu recanvi a la taula de centre? Sentiu que ha arribat el moment de redecorar el menjador, i de retruc la vostra vida? Us proposem una selecció de botigues de mobles i decoració que us faran somniar amb l'interiorisme

Decobruc
 • Botigues
 • Decoració
 • Baix Empordà

Les creacions de Decobruc ompliran casa vostra de natura. Miralls, penjadors, làmpades, marcs de fotos, taules i cadires transformaran qualsevol habitació en un entorn respectuós amb el medi ambient ja que tots els productes d’aquesta botiga de disseny estan fets amb fusta i materials reutilitzats del territori. Fins i tot, aprofiten la fusta que escup el mar per construir alguns dels seus objectes, de manera que cada peça és única i exclusiva. Si us enamora la costa i la brisa marina, doneu una oportunitat als seus vaixells fets amb pals de mar i teles reutilitzades i us endureu així un tros de mar a casa.

Samarkanda
 • Botigues
 • Decoració
 • Centre

Mobles, joies i complements exòtics. És el que trobareu en aquesta botiga de la plaça de l'Oli anomenat Samarkanda. Una porta d'entrada a un món ple de colors. Des de finals dels 90, els gironins podem apropar-nos i adquirir elements únics (i fets a mà!)  d'altres cultures, com Gàmbia, Vietnam, Indonèsia o el Tibet sense necessitat d'agafar un avió ni ser un expert en la compra on line. Tot i l'exclusivitat, hi ha preus per a totes les butxaques. 

Publicitat
 • Botigues
 • Decoració
 • Baix Empordà

A aquesta antiga nau industrial hi trobem condensat tot el que podríem considerar Estil Empordà Segle XXI. Enormes taules rescatades de cases pairals i recuperades per posar-les en una gran cuina o un ombrívol porxo, peces que mesclen el passat industrial i rural de la zona a través del ferro i la pedra, un diàleg constant a cada peça entre la tradició i la modernitat... Cada peça de mobiliari o decoració d’aquest espectacular showroom d’interiorisme té respiració pròpia, un caràcter dibuixat entre les vetes de la fusta, o el pes del temps en el seus materials reciclats. A l’Empordà hi ha molts antiquaris, però pocs llocs on podem aprendre tan sobre com una peça antiga i restaurada amb gust i cura pot donar un twist a tota una casa. A més, si la visita s’allarga, al recinte també hi ha un restaurant.

 • Botigues
 • Baix Empordà

Aquesta petita botiga atapeïda de terrissa i peces de paper maché porta gairebé 30 anys proporcionant als ganxons regals originals i a bon preu. Mitjançant contactes misteriosos, obtenen ceràmica de La Bisbal a molt bon preu i la compra d’aquestes peces, no oblidem que gairebé úniques, hi surt molt a compte. A més de vaixelles i altres artefactes de terrissa, també hi trobareu aquell detall especial i únic que convertirà la decoració del vostre apartament de la platja en quelcom càlid i autèntic, i no en una falsificació xinesa de l’estil provençal. Si hi passeu, saludeu de part nostra el mariner que vigila l’entrada, xafardegeu-hi sense pressa i aprofiteu per comentar l’actualitat política amb els propietaris, que hi són molt aficionats. 

Publicitat
Cal Rei
 • Botigues
 • Jocs i joguines
 • Centre

Cal Rei s’ha convertit en tot un referent a Girona, actualment ja disposa de quatre botigues (Figueres, Girona i Sant Antoni de Calonge) dedicades al disseny: mobiliari, tèxtil, decoració, objectes personals... La seva característica principal i la nostra debilitat és l’aposta pels productors i dissenyadors catalans. Articles molt seleccionats i curiosos: 100% disseny, funcionalitat i qualitat en contra la filosofia d’ún sol ús i apostant per potenciar la feina del dissenyador industrial. La seva secció infantil cada dia és més extensa (jocs, decoració, cuina i taula, mobles, tèxtil i moda) molts dels articles citats en aquest reportatge els podreu trobar a les seves botigues. Si ets client pots disposar de la “reietona” una targeta que et dona accés a promocions, descomptes, informació personalitzada i molt més. Nosaltres ja la tenim!

Artdènia - Banak Importa
 • Botigues
 • Decoració
 • Centre

Voleu decorar casa vostra? Fer un regal especial? A Art Dènia, Banak Importa trobareu elements originals de decoració, mobles d'arreu del món, joies ètniques, orientals i d'autor i una pila de complements. La majoria dels seus productes són d'importació però també tenen joies de dissenyadors locals. 

Publicitat
 • Botigues
 • Centre

El nom ja és tota una declaració de la intenció d’estimar profundament l’Empordà, i de fet és d’allà d'on provenen gairebé totes les peces d’aquesta botiga, que alhora també és gabinet d’interiorisme i d’il·luminació creativa. A la venda de records típics però no tòpics sobre les comarques de Girona, com pot ser la ceràmica de La Bisbal o obres d’artistes establerts a l’Empordà, hi sumen l’activitat del seu propi taller, situat a Camallera, on treballen la recuperació de mobles antics i la creació de làmpades úniques. A partir d’aquests objectes units per la noblesa dels materials, i a través de la col·laboració amb el substrat artesanal local per tal d’ampliar-ne els canals de venda, a Tocats pel vent ens podran fer un projecte a mida per a interiors o simplement aportar-nos aquella peça que capgirarà l’aspecte del nostres mobles suecs. Van obrir el desembre de 2015 i tenen previst ampliar aviat.

 • Botigues
 • Decoració
 • Centre

Passaran tots els anys que calguin i aquí seguiran. No us en malfieu perquè no hi veieu ningú. A Can Nierga tots els gironins i molts visitants hi recorrem quan volem alguna cosa que duri per sempre i que no trobem enlloc més. La trona per al primer nét que usaran tots els altres, una calaixera indestructible, unes cadires de cuina d’aquelles per a tota la vida que podrem pintar i repintar mil vegades o un cistell d’anar a caçar bolets –sí, a Girona els bolets es cacen: passa res?- són només algunes de les coses fetes de fusta i vímet que trobarem en aquest personalíssim i molt nostrat comerç. Però no us penseu que només hi ha coses pràctiques, seria massa avorrit: també fan els nostres cavallets-balancí preferits. Com que accepten comandes, ens atrevim a afirmar que és el lloc ideal per anar-hi a buscar un si teniu un trauma d’infantesa per no haver-ne tingut cap i ja heu arribat al metre vuitanta.

Publicitat
 • Llocs d'interès
 • Llocs i edificis històrics
 • Centre

Les forges són indrets mitològics que ens evoquen aquelles idees i estampes que tenim més incrustades, culturalment parlant, sobre la força bruta, la suor, el foc i l’infern. Els resultats, no podria ser menys, poden també tenir un aspecte màgic, com és el cas de les peces de la Forja Carreras de Girona. L’arquitecte Rafael Masó, que esquitxà la ciutat d’un modernisme contingut –som a Girona, recordeu- però molt orgànic i personal, ja va contractar en Nonito Cadenas per a fer baranes i aplics de ferro per a les seves construccions. Avui dia, el besnét de Nonito, Sergi, segueix la tradició familiar de la forja tradicional ajudant-se de les noves tecnologies i materials com ara l’acer inoxidable. Els seus mobles o estructures d’interior i exterior són arefactes únics que podrien estar fets per la mà del mateix Vulcà. No deixeu de visitar la botiga, només el treball de ferro de la façana de l’avinguda de Sant Francesc ja és digne d’admirar

La bu
 • Botigues
 • Decoració
 • Centre

Transformant espais Al centre de Girona, just a l’entrada de la Plaça del vi, s’hi amaga una de les botigues amb més encant de la ciutat, des fa relativament poc temps, els propietaris de La Bu de Vic s’han instal·lat a la capital. La mateixa filosofia i els mateixos productes però entre la Rambla de la Llibertat i l’Ajuntament. Objectes bells seleccionats d’arreu del món, especials i autèntics. Els materials nobles, i en especial la fusta, prenen el protagonisme. Tot el que tenen és bonic, t’enamores de cada racó i de cada detall: penjadors, posa gots, tamborets, cadires, pissarres... idees per transformar espais. El paradís del hipster més esteticista. Detalls que t’ajuden, altra vegada, connectar-te amb la natura a través  de la noblesa dels seus materials. Un lloc per apuntar-te i descobrir l’últim detall que vols regalar! Et garantim que triomfaràs! I encara més si és de fusta!

Recomanat
  També t'agradarà
  També t'agradarà
  Publicitat