Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Carabela Papers

  • Botigues
  • Baix Empordà
Papereria Carabela, Sant Feliu de Guíxols
© Time Out Girona
Publicitat

Time Out diu

Material d'escriptori per a invitacions molt especials o material de scrapbook. Tot l'univers de la papereria en una cèntrica cantonada

La papereria Carabela de Sant Feliu de Guíxols és un gran exemple d’un negoci familiar que ha sabut reinventar-se seguint el ritme dels temps. El seu fundador entomà l’onada industrial que va sacsejar la vila a principis del segle XX i als anys 30 estava al capdavant d’una fàbrica de bosses de paper que donava feina a més de 100 persones. 85 anys més tard, la quarta generació de la família Massós ha fet d’aquesta deliciosa botiga un punt d’encontre per amants del scrapbook i tots aquells que pensin que Déu existeix en els detalls.

Necessites sobres fets a mà per una invitació molt especial? Etiquetes amb fils fets de manera artesanal? Xinxetes de clau llarg? Paper de carta old school de fabricació suïssa? Diplomes, purpurines, càpsules de coloraines per a cupcakes també de coloraines? Seguiu-los a @CarabelaM i gaudiu de la meravellosa tradició de la stationery. 

Escrit per
Esperança Padilla

Detalls

Adreça
Rutlla, 25
Sant Feliu de Guíxols
17220
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà