Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Girona icon-chevron-right Colmado Moriscot

Colmado Moriscot

Botigues, Queviures Centre
1 de 5 estrelles
(4Comentaris)
Colmado Moriscot
© Maria Dias Colmado Moriscot

Time Out diu

Un establiment que ens transporta automàticament al segle passat.

És l’aparador més emblemàtic de la ciutat i, per tant, un dels més fotografiats. El Colmado Moriscot és una petita botiga d’estil modernista creada l’any 1860 i agafada, per la família dels actuals propietaris, fa més de cinquanta anys. Tot i que el primer (o segon) que ens ve al cap quan pensem en el mític colmado són els licors, hi podem trobar mil i una curiositats per a tots els gustos i butxaques: Des de vins, infusions britàniques, espècies, productes de la terra, cerveses artesanes, embotits de l’Empordà… El Colmado és, també, una de les botigues més maques de la ciutat. Un establiment que ens transporta automàticament al segle passat. 

Publicat

Detalls

Adreça Ciutadans, 4
Girona
17001

Els usuaris diuen (4)

1 de 5 estrelles

Average User Rating

1 / 5

Rating Breakdown

  • 5 star:0
  • 4 star:0
  • 3 star:0
  • 2 star:0
  • 1 star:3
LiveReviews|4
1 person listening

És una vergonya per la ciutat de Girona. Primer diumenge de Temps de Flors, milers de persones visitant el barri vell... ens ha fet fora perque li hem dit que primer voliem fer una ullada. És un maleducat, si ja està cansat que tenqui, segur que podrà viure del lloguer i deixar de donar una pèssima imatge de la nostra ciutat i comerç.


la persona mas desagradable que me encontre.

no vi el cartel de no fotografias (supongo que tiene algo que esconder) y a pesar de llevar en la mano dos botellas ( no estabamos de visita) gritando nos dijo que no se podian hacer fotos, logic

amente le pedimos disculpas pero ni por esas bajo el tono.dejamos las botellas en su sitio y nos marchamos

Lo siento pero Girona no se merece esos individuos que hacen que una visita maravillosa se convierta en avinagrada.


Desgradable visita, tracte nefast. Sols entrar, felicitem per la conservació de la originalitat i antiguitat de la botiga per rebre la resposta del propietari que ell està aqui per despatxar...doncs si, heu despatxat uns possibles clients abans de donarlos loportunitat de comprar. La primera vegada que entro per veure i comprar a aquesta botiga i ha estat la última vegada que la trepitjo. Sembla que no interessa tenir clients de casa.


Una terrible experiència. L'encarregat de la botiga, que parla molt bé anglès, ens va llançar a terme després que el meu cònjuge, que no va veure el signe 'No s'han' a la porta quan vam entrar (xerràvem), va fer una foto a l'interior. El propieter exclamar llavors que estava "tancant la botiga, Girona no necessitava turistes com nosaltres, es va negar la nostra disculpa per no veure el senyal (que és de la mida d'una targeta d'índex a la porta d'entrada), i va ser només terriblement groller. Havíem saludat al propietari quan vam entrar ( "Hola!"), I que havia estat buscant al voltant de la botiga abans de fer els meus seleccions. Érem els únics clients a la botiga en el moment, en realitat no tocar res, i estaven completament decidits a fer compres de dolços i licors de la família. Havíem caminem per la botiga moltes vegades en les nostres estades anteriors, i sempre ha estat tancat (ara sabem per què). En una inspecció més propera, gran part de la mercaderia té pols, i sembla que hi ha hagut en els prestatges des de fa força temps. La ironia és que en realitat no som turistes, però els nous (i molt feliços) els propietaris d'habitatges a Girona. Ens assegurarem que nosaltres, i tots els amics i familiars que vénen de visita, evitem Queviures Moriscot. Un propietari molt desagradable.