Gelats Giotto
Gelats Giotto
  • Botigues
  • La Selva

Gelateria Giotto

Publicitat

Time Out diu

El Joan Albet i el seu nebot Aitor Carrillo són els encarregats que arribin a les nostres mans creacions com el gelat de mascarpone amb préssecs, xocolata amb taronja o crocant de cireres amb base de nata. Tots naturals, sense gluten i elaborats íntegrament a l'obrador d'aquest establiment de referència a Blanes obert fa quatre anys. Tot i la passió d'oncle i nebot per la creativitat, el Joan afirma que els gelats que millor funcionen són els de sempre: vainilla, xocolata i maduixa. El gelat de maduixa és, de fet, un dels orgulls de Giotto i un dels preferits de la parròquia: s'elabora amb unes maduixes de Blanes adquirides a un pagès de la zona i són una autèntica delícia de color i sabor. Com qualsevol gran gelater de qualsevol país del món, el Joan afirma que les seves receptes no tenen cap secret: “crec que no hi ha hagut cap dia de la meva vida, que recordi, que no hagi menjat un gelat”, conclou. Aquí teniu la clau. Tots els gelats que s'ofereixen són per a celiacs.

Detalls

Adreça
Ample, 28
Blanes
17300
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà