Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Girona icon-chevron-right La Vienesa

La Vienesa

Botigues, Pastisseries Baix Empordà
La Vienesa
1/2
La Vienesa
La Vienesa
2/2
La Vienesa

Time Out diu

Una meca pels amants de la xocolata

La Vienesa de Sant Feliu de Guíxols és una meca pels amants de la xocolata. Aquesta pastisseria-bomboneria data del 1929 i ha estat regentada per diverses generacions de la família Viñas. Actualment és el mestre xocolater Toni Viñas qui porta el timó d’aquesta botiga especialitzada que competeix a la Champions dels dolços amb postres de tot tipus, brioixeria, bombons, torrons i qualsevol peça que es pugui esculpir amb xocolata. Si passeu pel seu aparador durant la Pasqua, us quedareu embadalits amb les mones de xocolata que hi llueixen, són autèntiques obres d’art!

Una de les seves especialitats són els trefins, uns dolços marca de la casa que imiten els taps de suro i que són un homenatge a la tradició surera de Sant Feliu de Guíxols.

Entreu a la Vienesa de Sant Feliu o la nova botiga, a s’Agaró, i regaleu-vos la vista amb l’àmplia oferta de postres de què disposen. I si no teniu pressa, quedeu-vos a prendre una bona xocolata calenta a les poques i disputades taules que hi ha a la pastisseria. 

Publicat

Detalls

Adreça Rambla d'Antoni Vidal, 33
Sant Feliu de Guíxols
17220
Contacte
Horaris De dl. a dg. de 8.30 a 21 h
També t'agradarà