Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Llibreria Les Voltes

  • Botigues
  • Centre
Llibreria Les Voltes, Girona
©Time Out Girona
Publicitat

Time Out diu

Una llibreria contestatària on només es venen títols en català. Conté obres d'artistes gironins i una secció infantil deliciosa

Des de l’any 1963, quan un grup d’artistes i intel·lectuals gironins la van impulsar malgrat no poder-ne ni registrar el nom en català, la Llibreria Les Voltes ven únicament títols en aquesta llengua i exhibeix una voluntat contestatària i ideològica immutable envers els vents canviants de la política oficial. Actualment és una fundació i s’hi celebren molts actes culturals i polítics, però ni que només sigui per trobar-hi el Cavall Fort ja val la pena acostar-s’hi a fer una ullada.

El local en sí també és de gran interès, doncs hi podem trobar peces originals d’alguns dels artistes gironins que van participar en la seva fundació: Emília Xargay, Enric Marquès o Torres Monsó, entre d’altres. A l’extens fons de literatura i assaig s’hi suma una secció infantil deliciosa i l’oportunitat de poder-nos-hi fer el DNI català: ara sembla normal, però fa 30 anys significava caminar pel cantó salvatge de la vida.

Detalls

Adreça
Pl. del Vi, 2
Girona
17004
Horaris
De dl. a ds. de 10 a 14 h i de 16 a 20 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà