Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Girona icon-chevron-right Llibreria Les Voltes

Llibreria Les Voltes

Botigues Centre
Llibreria Les Voltes, Girona
©Time Out Girona

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquest local encara està obert.

Una llibreria contestatària on només es venen títols en català. Conté obres d'artistes gironins i una secció infantil deliciosa

Des de l’any 1963, quan un grup d’artistes i intel·lectuals gironins la van impulsar malgrat no poder-ne ni registrar el nom en català, la Llibreria Les Voltes ven únicament títols en aquesta llengua i exhibeix una voluntat contestatària i ideològica immutable envers els vents canviants de la política oficial. Actualment és una fundació i s’hi celebren molts actes culturals i polítics, però ni que només sigui per trobar-hi el Cavall Fort ja val la pena acostar-s’hi a fer una ullada.

El local en sí també és de gran interès, doncs hi podem trobar peces originals d’alguns dels artistes gironins que van participar en la seva fundació: Emília Xargay, Enric Marquès o Torres Monsó, entre d’altres. A l’extens fons de literatura i assaig s’hi suma una secció infantil deliciosa i l’oportunitat de poder-nos-hi fer el DNI català: ara sembla normal, però fa 30 anys significava caminar pel cantó salvatge de la vida.

Publicat

Detalls

Adreça Pl. del Vi, 2
Girona
17004
Contacte
Horaris De dl. a ds. de 10 a 14 h i de 16 a 20 h
També t'agradarà