Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Massatge
© Valua Vitaly

Massatges i teràpies relaxants a Girona

Ho tenim clar: El cos i la ment necessiten pau i descans, i aquests centres de la nostra ciutat us ajudaran a aconseguir-ho

Escrit per
Aída Pallarès
Publicitat

Trobar la tranquil·litat no és pas tan difícil. La clau és posar-se en mans dels experts i aventurar-se a provar coses noves. Als reconfortants massatges de tota la vida s'han afegit un ampli ventall de tractaments, molts d'ells arribats d'Àsia, bressol de la pau interior: massatges tailandesos, pedres calentes, reflexologia o ayurveda. Us proposem 5 temples de la relaxació per deixar l'estrès de banda.

Aqva Banys Romans
 • Què fer
 • Centre

Aqva és tota una experiència. Un balneari urbà situat en el primer hospital de Girona,-entre els segles XII i XVII-, al bell mig del Barri Vell. Un món de sensacions i experiències parit l'any 2015 per un emprenedor gironí que volia "retornar a la ciutat els antics banys preexistents i la tradició greco-romana". Per això, el balneari consta de tres sales d'aigua a diferents temperatures: Frigidarium (fred), Tepidarium (tebi) i Calidarium (calent). Si voleu, però, a aquest circuit podeu afegir-hi un massatge. En aquest cas recomanem el relaxant amb canyes de bambú (per 85 euros) però també n'hi ha d'altres com el geotermal o el que s'elabora amb bosses de pindes. Una experiència completa i absolutament relaxant. 

 • Botigues
 • Tallers i classes
 • Centre

Shen Girona és un espai de teràpies naturals format per un equip de terapeutes i naturòpates especialitzats en diferents disciplines. L'objectiu del centre, situat al bell mig de Girona, és el de promoure, restablir i preservar la salut de les persones. A més de teràpies naturals,-clàssiques o quàntiques-, també ofereixen una àmplia gamma de massatges com els clàssics descontracturants, embolcalls de xocolata (molt recomanables) o l'ayurveda: on s'utilitzen olis calents amb propietats medicinals segons la tradició medicinal de la Índia, per potenciar el procés de desintoxicació dels nostres òrgans i, evidentment, relaxar-nos d'allò més. El massatge, de 75 minuts, surt per 60 euros.

Publicitat
 • Què fer
 • La Selva

Al Magma podeu passar unes hores (2 o 3) al circuit d'aigües termals i relaxar-se anant de piscina en piscina o optar "només" per un massatge. N'ofereixen una pila: des dels més convencionals,-com els quiromassatges o craneocervicals-, fins alguns més peculiars com el de xocolata o aromàtic. Si opteu pel primer, elaborat amb oli calent de xocolata, us sortirà 38,50 euros. 

 • Què fer
 • La Selva

Dues opcions: Podeu anar al conegudíssim centre termal dotat amb aigües mineromedicinals (que emergeixen a 60ºC) i optar per anar al circuit termal (amb jacuzzi, dolls subaquàtics, cànons d'aigua termal, cromoteràpia, dutxa bitèrmica, dutxa cubell, pediluvi, sauna finlandesa i Hamman), inhalació de Vichy Catalan, dutxa escocesa... o, optar per un massatge. N'ofereixen una àmplia gamma, però nosaltres ens quedem amb dos: els 5 estrelles, realitzat a quatre mans, i el 'Hot Stones: un tractament complet amb pedres volcàniques riques en ferro. L'aplicació d'aquestes pedres aporta una gran sensació de relax muscular i nerviós. Una experiència total de 50 minuts. 

Publicitat
Balneari Prats
 • Què fer
 • La Selva

Caldes de Malavella va esdevenir un lloc de pelegrinatge en l’època romana pel gran reconeixement de les seves aigües termals. Segles més tard es va confirmar l'efecte curatiu de les aigües i a mitjans de segle XIX la família Prats va parir 'Baños Prats' que, amb el temps, va esdevenir el balneari que tots coneixem: Balneari Prats. El recinte consta d'una piscina d'aigües termals i ofereix diversos tractaments: hidroteràpia (sauna, diferents tipus de dutxes, inhalacions, quiromassatge, fangoteràpia, tractaments corporals i facials… Podeu accedir al circuit d'aigües per 32'50 euros. Però, si només opteu per un massatge us donem unes quantes opcions, més enllà de les clàssiques: els embolcalls. En fan de xocolata, mirra, algues i fang. Són de 25 minuts i surten per 35 euros cada un. 

Recomanat
  També t'agradarà
  També t'agradarà
  Publicitat