Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Montana

  • Botigues
  • Baix Empordà
Montana, La Bisbal d'Empordà
© Montana Taller
Publicitat

Time Out diu

Un taller d'arranjaments florals avantguardista i molt interessant de visitar. Fa olor de bosc i de camp i hi podeu encarregar rams meravellosos

En podríem dir floristeria, però van molt més enllà i per això es fan dir gestors florals; i és una de les poques ocasions en què aquesta sonora denominació queda justificada pels resultats. La transformació, la textura que les flors, les branques, les fulles i les plantes prenen entre les mans d’aquests professionals avantguardistes i imaginatius és tan brutal, tan sensorial i tàctil, que no només els resultats són màgics, sinó també el fet de veure’ls treballar.

Podeu passar pel taller (truqueu-hi per confirmar que hi són) i respirar-hi l’olor de l’herba fresca, la palla i les flors més humils que, un cop posades al lloc exacte, revelaran tota la seva bellesa en els casaments més chics de l’Empordà. Si les instal·lacions florals superen el vostre pressupost, o només teniu previst celebrar les victòries del Barça, sapigueu que també fan uns rams per a regal salvatges i meravellosos.

Detalls

Adreça
Raval, 17
La Bisbal d'Empordà
17100
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà