• Botigues
  • Eixample

Nausica Masó Orfebre

La néta de l'arquitecte Rafael Masó continua la recerca de la bellesa pura a través de les formes orgàniques i geomètriques

Publicitat

Time Out diu

Aquesta dissenyadora de joies és néta de l’arquitecte gironí Rafael Masó (1880-1935) i la seva obra està fortament influïda pel moviment modernista del qual Masó en fou referent. A les seves creacions, que elabora amb metalls nobles nous o reciclant-ne els aportats pels clients, hi notem fàcilment la dualitat d’aquest estil a cavall entre l’allò orgànic i la recerca de l’equilibri racional.

Així, a algunes peces geomètriques d’inspiració clarament arquitectònica s’hi sumen algunes de tendència ètnica i d’altres directament inspirades en l’obra del famós arquitecte. Els vitralls de la mosca i la gallineta, instal·lats a la casa natal de Masó del carrer Ballesteries –es pot visitar sota reserva prèvia- són referències constants en els seus penjolls i arracades. Nausica no va conèixer el seu avi, però n’admira profundament l’obra i s’hi sent unida pels seus treballs respectius: Masó també dissenyava joies per a la seva dona.  

Detalls

Adreça
Rutlla, 16
Girona
17002
Horaris
De dl. a dv. de 10 a 14 h i de 17 a 20 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà