0 M'encanta
Guarda-ho

Les estrenes de cine de la setmana

Aquí teniu el més nou de la cartellera de cine, les crítiques de les pel·lícules que s'estrenen aquesta setmana

Si anar al cinema sempre és un dilema, us ajudem a escollir bé la pel·lícula i a estar al dia del més nou de la cartellera. En aquesta llista hi trobareu les estrenes de cada setmana amb la crítica de TimeOut.

Piratas del Caribe: La venganza de Salazar

3 de 5 estrelles

Han pasat 14 anys des que el primer 'Piratas del Caribe' va aterrar a la cartellera estiuenca amb tota la força d’una aposta guanyadora. Aventures marítimes amb un regust clàssic, escenes d’una espectacularitat tan aparatosa com vibrant i una caracterització de Johnny Depp per no oblidar. El seu Jack Sparrow es va convertir en una icona pop de manera immediata, i sens dubte ha estat aquest personatge l’encarregat d’articular i esprémer una saga que ja semblava no donar més de si. Després de quatre lliuraments cada vegada més deslluïts, els directors noruecs responsables de Kon Tiki es posen al capdavant d’aquest mastodòntic projecte per recuperar l’esperit que bategava en la pel·lícula original: el de gimcana de parc d’atraccions capaç de conduir-nos per un non-stop d’emocions a ritme frenètic a través d’una imaginació desbocada. 'Piratas del Caribe: La venganza de Salazar' aconsegueix esmenar alguns dels problemes que arrossegaven els anteriors capítols: l’escàs dinamisme es transforma en una major fluïdesa narrativa, les escenes d’acció rutinàries es tenyeixen de fantasia i inventiva visual i es renoven els personatges per aportar-los una dimensió emocional decisiva, perquè aquest lliurament acabi per resultar entranyable per als fans. A més, conté un malvat a l’altura de les circumstàncies, interpretat per Javier Bardem. Tot l’univers de 'Piratas del Caribe' es concentra en aquesta pel·lícula totalment autoconscient i referencial que sembla tancar el cercle de la franquíci

Llegir-ne més

Me casé con un boludo

Fabián Brando és l'estrella de cinema més famosa. La Florencia, una actriu completament desconeguda. Tots dos coincideixen en el rodatge d'una pel·lícula i inicien un romanç que ràpidament acaba en casament. Al poc temps de casats, ella s'adona que es va enamorar del personatge.

Llegir-ne més
Advertising

Paula

3 de 5 estrelles

Una de les virtuts de 'Paula' és rescatar la figura d’una artista esclafada pel patriarcat de principis de segle XX, arraconada a les notes a peu de pàgina de l’expressionisme naïf malgrat ser la primera pintora de la història amb un museu exclusivament dedicat a la seva obra. Carla Juri encarna a Paula Modersohn-Becker amb una energia estiuenca, de temperament volàtil i impulsiu, amb una vivacitat que contagia una pel·lícula que, narrativament, respecta fil per randa el cànon dels biopics clàssics. Sorprèn, com és habitual, que el seu acabat formal, acurat i convencional, contrasti amb l’esperit lliure i espontani del seu objecte d’estudi, però almenys s’esforça a demostrar que de vegades els cercles artístics han estat tan castradors com els polítics.

Llegir-ne més

Comentaris

0 comments