Singlot Festival

Comèdia
Be God Is
Be God Is

Un festival dedicat a l'humor

Molt d’humor i molta comèdia. És l’objectiu del Singlot, que enguany arriba a la segona edició. Un festival creat i produït per EL TERRAT i TheProject en el marc del Festival de Porta Ferrada amb l'objectiu d'unir als professionals de les arts escèniques especialitzats, sobretot, en comèdia. Tres dies vora al mar en quatre espais diferents ( Espai Las Vegas, El Ginjoler, Espai Port i Espai Thyssen) on coincidiran espectacles per al públic en general, propostes acadèmiques i trobades professionals.

Els espectacles que es podran veure al llarg del petit però intens festival són els següents: ‘El Rey’, de Teatro del Barrio, ‘El Sommelier’ de Fermí Fernández, ‘Be god is’ d’Espai Dual, ‘Nano Cabaret’ d’Yllana i Bytheway, de Goyo Jimenéz. L’encarregat de donar el tret de sortida serà, ni més ni menys, que el gran Leo Bassi. Aquesta edició, a més, compta amb una producció proòpia: Mal Martínez, un espectacle creat per Marc Martínez i Álvaro Cervantes.

Pel que fa a la nota acadèmica d'enguany anirà a càrrec d’un dels millors directors de teatre de l'escena nacional, Andrés Lima. Una master class que ell anomena "La cualidad" i que serà una oportunitat única per a compartir durant 4 hores coneixement i beure de la seva trajectòria teatral. En aquesta classe el mestre també farà algun exercici pràctic amb els actors participants.

Publicat

Lloc web de l'esdeveniment http://singlotfestival.com/
LiveReviews|0
1 person listening