Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Hotel
© VisionsiHotel

Hotels de la Costa Brava amb serveis oberts a tothom

No fa falta allotjar-se en aquests hotels per gaudir dels seus serveis

Escrit per
Joana Valent
Publicitat

Piscines, centres de salut i bellesa, gimnassos, restaurants... els hotels de la Costa Brava són molt més que llocs on dormir-hi i no fa falta allotjar-s'hi per poder gaudir dels serveis que ofereixen. 

Hotels de la Costa Brava amb serveis oberts a tothom

S'Agaró Hotel Spa & Wellness
  • Salut i bellesa

El s’Agaró Hotel és un dels establiments hotelers més reconeguts de la Costa Brava i el seu centre spa & welness està obert a tothom. Les instal·lacions són de revista i combinen la fusta amb unes parets de vidre que deixen passar una llum natural de dia i donen un ambient íntim de nit. Allà hi trobareu una magnètica piscina interior amb dolls d’aigua que és el somni de qualsevol boig de l’aigua dolça i us podreu posar les botes amb la gran quantitat de tractaments que ofereixen en estètica, relaxació o salut. També són experiències ideals per regalar a qualsevol si busqueu ser originals i quedar bé.

Restaurant Terra
  • Restaurants

El Restaurant de l’Hotel Alàbriga de Sant Feliu de Guíxols, està a les mans del xef cinc vegades estrellat Paco Pérez. El restaurant gastronòmic Terra, com indica el seu nom, explica els productes de l’Empordà al plat amb una cuina carregada de matisos feta a partir de l’hort, el mar i la muntanya. És un establiment pensat per paladars exigents que volen una experiència en majúscules i això inclou també el vi. A la seva bodega hi tenen més de 1.000 referències! És un restaurant que val la pena visitar estigueu o no allotjats a l’hotel, ja que estareu just al davant de la magnífica platja de Sant Pol que és un regal per la vista a l’hivern i una delícia on banyar-se a l’estiu.

Publicitat
Hotel Eden Roc
  • Hotels

L'Hotel Eden Roc de Sant Feliu de Guíxols pot presumir d'una de les piscines més glamuroses de la Costa Brava. I bones notícies per tothom: s'hi pot entrar encara que no es sigui hoste de l'hotel (pagant, evidentment). Com si d'un balcó a sobre el mar es tractéssin, les seves piscines es troben entre el paisatge salvatge de la Costa Brava. Tenen un estil elegant amb un blau turquesa viu i 100% mediterrani que amb formes sinuoses, petits ponts, porxos i plantes ornamentals que us faran sentir com els reis del món. Avís: no en voldreu sortir!

Fitness Club Sant Pol
  • Esports

Tot i formar part de l’Hotel Barcarola de s’Agaró, tothom és benvingut al Fitness Club Sant Pol. Un espai on us podreu posar en forma vora el mar ja sigui matxacant-vos a les màquines del gimnàs o fent altres activitats com running, ioga o bootcamp. Està obert cada dia de la setmana de 6 del matí a 12 de la nit, així que la típica excusa de “no he tingut temps” no cola. Us hi podeu abonar o entrar-hi dies esporàdics. Ah, i si us convé, podeu contractar un entrenador personal que us ho posi tot a lloc!  

Publicitat
Park Hotel San Jorge & Spa
  • Salut i bellesa
  • Baix Empordà

Atenció parelletes, aquesta recomanació va per vosaltres! A l’Spa de l’Hotel Silken San Jorge de Calonge, de quatre estrelles, ofereixen serveis tant per clients de l’hotel com per la resta de públic amb una oferta més que atractiva pels més romàntics. El centre disposa d’un spa d’hivern amb cabines per tractaments, piscina interior, un circuït de dutxes, una sauna finlandesa i un hammam i una versió d’estiu amb un jacuzzi amb vistes espectaculars. Ho rematen amb un massatge per dues persones per gaudir dels plaers de la carn que us deixarà flotant en un núvol, us hi podreu resistir?

Restaurant Es Portal
  • Restaurants
  • Baix Empordà

Es Portal Hotel Gastronòmic és un oasi al bell mig de l’Empordanet de Pals digne de qualsevol portada de revista. L’entorn és espectacular i la cuina i el servei del restaurant s’han hagut de posar al seu nivell amb un concepte gastronòmic basat en el producte de mercat i un fons tradicional però amb un toc modern que fa que et sorprenguin a cada plat. En Joan Carles Sánchez és el xef al capdavant d’aquest elegant projecte que treballa dia a dia per reivindicar la cuina de territori per mitjà de productes quilòmetre 0 tan explosius com el mític arròs de Pals o l’angula del Ter o exquisideses com el foie o la tòfona. Si voleu saber què no us podeu perdre, la resposta és fàcil: la carta d’arrossos que són tan impressionants que us treuran la son. Ah! I remateu el dinar/sopar amb el seu espectacular tiramisú empordanès i ploreu de felicitat. Si acabeu encantats amb l’experiència podeu planejar tornar-hi i allargar l’estada tot fent un cap de setmana de relax, ja que a banda de restaurant, la masia que l’acull és també un hotel d’aquests que val la pena visitar.

Publicitat
Casamar
  • 4 de 5 estrelles
  • Restaurants
  • Cuina creativa
  • Baix Empordà
  • preu 3 de 4

Tot i que el Casamar té moltes dècades d’història com a bucòlic hotel-restaurant de la Costa Brava, sospès a la badia de Llafranc, no és fins el 2000 que comença a agafar embranzida gastronòmica fins al punt d’assolir, el 2011, la primera estrella Michelin. La culpa és en bona part d’en Quim Casellas, nét del fundador i xef. Sense haver despertat mai cap interès especial per la cuina tot i ajudar en el negoci familiar des de jove, en un moment donat, i mentre el Casamar estava tancat els hiverns, va començar a aprofitar al màxim aquest períodes per fer estades intensives amb grans mestres de la cuina com Jean Luc Figueres, Joan Bosch, Carles Gaig, Joan Roca o Fermí Puig, i impregnar-se de saviesa. Així, i sense masses pretensions, va començar a construir una nova cuina empordanesa que no es pot assenyalar d’avantguarda sinó d’actualització, amb l’slow food com a filosofia diària.  La carta canvia tres cops a l’any per adaptar-la als productes de temporada i, en la seva majoria, provenen de no més enllà d’uns 5 km a la rodona. Així, si és temps de carxofes, pot haver-hi un saltejat de carxofes confitades amb pedrers d’ànec i ous de guatlla poché. I si teniu la sort que estigui a la carta, no es pot deixar escapar el subtil i revival caneló tebi de porro amb escamarlans i formatge parmesà. Menció especial mereix la carta de vins, amb gairebé 400 referències on predomina la DO Empordà.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat