Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Girona icon-chevron-right Museu Can Mario i Museu del Suro

Museu Can Mario i Museu del Suro

Museus i institucions Baix Empordà
Museu Can Mario i Museu del Suro

Time Out diu

El Museu modernista de Can Mario i el Museu del Suro estan situats a l'antic complex fabril de Can Mario

No marxeu lluny de Can Mario, perquè als peus de la torre s’hi troben dos dels exponents museístics amb més pes de Palafrugell. El primer és el Museu de Can Mario, un dels edificis del conjunt arquitectònic que formava l’antiga fàbrica de suro que li dóna nom (data de principis del segle XX!) i que avui s’ha convertit en un museu d’escultura contemporània de primer ordre pertanyent a la Fundació Vila Casas.

L’equipament reuneix més de 200 peces que ens parlen d’alguns dels artistes catalans de referència en aquest camp; un discurs expositiu que es complementa amb mostres temporals d’autors d’arreu del món.

A l’altra banda de la plaça, hi trobem el Museu del Suro, un dels espais que fa treure més pit als palafrugellencs i que de forma actualitzada i renovada repassa la història surera que va fer de Palafrugell un dels municipis pioners en aquesta matèria al Baix Empordà. El museu compta amb espais d’audiovisuals i també interactius, de forma que podreu aprendre activament. Si visiteu Palafrugell en família, és un bon lloc per anar-hi amb nens.  

Adquiriu el tiquet Palafrugell + al museu i gaudiu de descomptes importants a la resta d’equipaments culturals de la població durant el termini d’un any. 

Publicat

Detalls

Adreça Pl. Can Mario, 7
Begur, 15
Palafrugell
17200
També t'agradarà