Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Caixaforum

Nadal, família... i CaixaForum Girona!

Exposicions, cinema i tallers omplen els espais del CaixaForum Girona, propostes pensades tant per a grans com per a petits

Time Out en col·laboració amb CaixaForum
Publicitat

CaixaForum és una aposta clara i ferma envers la cultura. Primer a Barcelona i després a Madrid, els seus espais s'han convertit en centres de difusió de la cultura de primera divisió. CaixaForum proposa viure la cultura en 360 graus: des de l'art fins al cinema passant per la música o la ciència, a través de les seves exposicions podem gaudir d'experiències artístiques completes. Seguint aquesta voluntat d'innovació, arriba un nou concepte familiar: CaixaForum Família, una sèrie de propostes adreçades als més petits i a tots els tipus de famílies.
A Girona, el CaixaForum se situa en ple barri vell de la ciutat, a l'antic edifici de la Fontana d'Or. Com a Barcelona i Madrid, també ha fet una aposta clara pel públic familiar. I aquest Nadal, l'oferta per gaudir de la cultura en família té més volada encara. Ens hi acompanyeu?

Nens i cinema

'Cinema i emocions. Un viatge a la infància' és una de les exposicions incloses en aquest cicle de Nadal. En col·laboració amb La Cinémathèque Française, es tracta d'un repàs de la figura dels nens en el món del cinema. Els adults podran tornar a ser nens per una estona, i els nens se sentiran identificats amb personatges de la gran pantalla. El 4 de gener, no us perdeu la visita guiada amb activitats familiars que us faran somiar a tots!

Geometria i tecnologia, la unió perfecta

Gràcies a en Quiric, un amic interactiu molt trempat, la canalla podrà experimentar amb tres formes geomètriques bàsiques: el quadrat, el triangle i el cercle. L'objectiu: experimentar d'una manera diferent amb la geometria tot estimulant la creativitat i el descobriment. Aquesta activitat, programada per al 28 de desembre, farà que els nens i nenes es mirin la geometria amb uns altres ulls. 

Música gens convencional

Els nens tenen aquell poder d'imaginació que els fa únics. Pum-Sum-Kà! recupera aquest poder infantil per convertir en instruments de música objectes de la nostra quotidianitat que no ens imaginaríem que poguéssin fer música: un encenedor, un tamboret, una carmanyola, una pilota de bàsquet o fins i tot un paquet de mocadors de paper. En aquesta activitat programada per al 28 de desembre, podreu fins i tot de ballar. Sereu capaços? Núria Andorrà, Adrià Claramunt, Marc Gómez, Rafael Lagunas i Emilio Remesal, vestits d'escoltes, ho faran possible. 

Mans, llums i ombres

Les ombres tenen aquella màgia que captiva els infants... Els dies 27 i 29 de desembre, i el 2 i 3 de gener, podreu descobrir els secrets dels animals que viuen a l'Amazones a partir d'una llegenda misteriosa explicada amb obres xineses. Us traslladareu, petits i grans, a un univers màgic i captivador, on pràcticament tot serà possible si som capaços d'activar la imaginació. 

Despertem la consciència ecològica

Us heu preguntat mai si les obres d'art ens poden despertar la consciència ambiental? Quins són els efectes de la contaminació? Sobre l'impacte dels productes químics en els aliments que consumim habitualment? Si la resposta a aquestes preguntes és no, el joc de pistes de l'exposició 'Paisatges tòxics' us servirà de molt! I farà reflexionar a tota la família.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat