Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

10 cançons per fotre un clau

Una selecció de temes sobre sexe i per fer sexe que us escalfaran l'entrecuix

Escrit per
Marta Salicrú
Publicitat

Perquè 'Nymphomaniac' ens ha posat calents, perquè anar al llit és la manera més barata i divertida d'escalfar-se a l'hivern i perquè sabem que us agrada, hem reunit les 10 cançons tòrrides que més ens agraden, amb cadències sensuals i lletres pujades de to, des d'aquelles merament suggeridores a aquelles òbviament marranotes.

'Je t'aime... moi non plus', Serge Gainsbourg (1968-1969)

'Je t'aime... moi non plus', Serge Gainsbourg (1968-1969)

Durant l'afer que van mantenir, Brigitte Bardott va demanar a Serge Gainsbourg que li fes la cançó d'amor més bonica del món i ell no va dubtar a complaure-la. La van gravar a duo el 1968, però la gelosia del marit de la Bardot va impedir que la gravació veiés la llum fins el 1986. Per sort, el 1969, 'année érotique', Gainsbourg la va gravar amb Jane Birkin i el seu orgasme va escandalitzar el món.

Ven, devórame otra vez', Lalo Rodríguez (1988)

Ven, devórame otra vez', Lalo Rodríguez (1988)

Si la salsa és un dels gèneres més calents del Carib, aquest himne del porto-riqueny Lalo Rodríguez del subgènere de la salsa romàntica és un dels grans temes que s'han fet mai sobre allò que passa entre els llençols perquè és dolç i calent alhora, que és com més ens agrada el sexe. Lalo Rodríguez va ser precoç: amb només 16 anys ja cantava amb Eddie Palmieri, qui també s'ha colat a la nostra llista de cançons.

Publicitat
'Erotica', Madonna (1992)

'Erotica', Madonna (1992)

L'Ambició Rossa és una mina pel que fa a cançons sobre sexe. Podríem haver triat 'Like a virgin', en què, com el personatge de Quentin Tarantino explicava a 'Reservoir dogs', canta que cada cop que el seu dotat company de llit la penetra la fa sentir com si fos verge. O 'Deeper and deeper', en què la manera com descriu l'enamorament es sospitasament semblant a un coit. O 'Justify my love', en què ja gemegava com en aquest 'Erotica', primer senzill de l'àlbum homònim de 1992 en què, provocacions a banda (cuiro, S&M, etc.), va introduir innovadores influències en la seva música. 

'Cream', Prince (1991)

'Cream', Prince (1991)

L'altre rei de la provocació feta cançó pop, el de Minneapolis ha arribat a titular un disc amb un dels mots en argot per referir-se a l'orgasme ('Come', 1994), que, per cert, tancava amb la gravació d'una dona arribant-hi. El coi de fill de puta sexi té una pila de cançons que ens exciten les zones erògenes del cervell, però ens quedem amb aquesta, del disc 'Diamonds and pearls'. El sexe, com les maduixes: amb nata. 

Publicitat
'I feel love', Donna Summer (1977

'I feel love', Donna Summer (1977

D'acord, 'Love to love you baby' acaba amb la diva disco gemegant de plaer, però dura més d'un quart d'hora. Per a un de ràpid, ràpid, podeu optar per una altra de les seves cançons més sexi –"Oooh, feels so good", murmura–, aquesta innovadora producció de Giorgio Moroder –ara reivindicat per Daft Punk–, que el 1977 va marcar un abans i un després en la música electrònica popular.

'Hot love', T-Rex (1971)

'Hot love', T-Rex (1971)

El glam rock ha estat una de les escenes més sexi que ha donat mai el Regne Unit: mai els homes han estat tan atractius vestits com les dones. I Marc Bolan –amb permís de Bowie– va ser un dels astres més cobejats del moment, gràcies a la sensualitat de temes com aquest candent 'Hot love', però també 'Get it on' (1971) i '20th century boy' (1973), entre d'altres. 

Publicitat
'Kiss Kiss Kiss', Yoko Ono (1980)

'Kiss Kiss Kiss', Yoko Ono (1980)

Si teniu la fantasia de muntar-vos-ho amb una japonesa, aquesta joia pop de Yoko Ono, inclosa al disc conjunt amb John Lennon, 'Double fantasy' (1980, tristament publicat només tres setmanes abans de ser assassinat), us farà trempar o humitejar l'entrecuix. De marcada influència post punk, el tema acaba amb Ono escorrent-se de plaer. Al 2007 Peaches li va fer un remix per a l'àlbum 'Yes, I'm a witch'.

'You think you're a man', The Vaselines (1987)

'You think you're a man', The Vaselines (1987)

Els escocesos The Vaselines havien de ser en aquesta llista per força: ningú té la boca tan bruta com el duo de Glasgow, com han pogut comprovar els que els han vist en directe. Els seus discos tenen noms com 'Enter The Vaselines' (2009) i 'Sex with an X' (2010), i per què us penseu que el seu nom fa al·lusió a la vaselina? Encara que les seves cançons són prou lúbriques com per no necessitar lubricant. Com aquesta versió de Divine, que malgrat el retret de la lletra, acaba amb el duo gemegant de plaer. 

Publicitat
'Rid of me', PJ Harvey (1993)

'Rid of me', PJ Harvey (1993)

 

La passió sovint és possessiva, malaltissa, desequilibrada, com expressa tan bé aquesta cançó de PJ Harvey, desesperada i agressiva, en què la britànica s'aferra a un amor –si és que és amor– que s'allunya. Però deixar la PJ no és fàcil: abans us obligarà a llepar-li les cames, que li cremen de desig. Si més no abans de canviar el cuiro pels vestits victorians i la guitarra elèctrica per l'autoarpa. 

 

'L'olor de la nit', Mishima (2010)

'L'olor de la nit', Mishima (2010)

Les coses com siguin: els catalans som més escatològics que verds, i les cançons sobre sexe no abunden en el nostre cançoner pop. Sort en tenim de Martí Sales –ja sigui amb Els Surfing Sirles o amb Convergència i Unió–, de Sanjosex i de Mishima, que darrerament ens han donat algunes alegries. David Carabén no té pèls a la llengua a l'hora de demanar sense embuts allò amb què de vegades ens compliquem tant la vida: follar. 

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat