Acústica 2016

Música, Pop
Macaco
Macaco

El festival de Figueres fa 15 anys

L’Acústica de Figueres fa 15 anys. Per celebrar-ho, el festival oferirà un espectacle dirigit per Josep Thió que comptarà amb la participació de grups i cantants que han format part de la banda sonora del nostre país: Sopa de Cabra, Lluís Gavaldà, Albert Pla, Els Catarres, Quimi Portet, David Caraben, Sanjosex i Dolo Beltran entre d’altres. El concert serà una mena de karaoke del que ha estat el festival en aquests quinze anys.


Més enllà d’aquest acte, la programació del festival Acústica compta amb un cartell de luxe i d’allò més popular: Macaco, Joan Colomo, José Domingo, Muchachito BomboInfierno, Roger Mas, Kiko Veneno, Adrià Puntí, Sidonie, Oques Grasses, Marion Harper, Aspencat, Obeses, Animal, Joana Serrat, Est Oest, Pantaleó, Xarim Aresté i Doctor Prats. A més, Marky Ramone,-l’únic membre original encara viu de la mítica banda de punk Ramones-, oferirà un concert amb els grans èxits del grup.

Com cada any, el certamen comptarà amb una nova edició de l’Acustiqueta dedicat a la programació familiar. Els protagonistes d’enguany seran Albert Pla i Tortell Poltrona, Lluís Gavaldà i Trau, les Macedònia,  l’espectacle ‘Heavy per Xics’, l’Orquestra Di-Versiones i SP3.  

El certamen, a més, serà seu de les semifinals del Sona9 i acollirà el guanyador del Concurs Joan Trayter . Els responsables de tancar les nits de l’Acústica seran Amable Dj i Caballo Ganador Live. El festival també comptarà amb una zona de food trucks. 

Publicat

Lloc web de l'esdeveniment http://www.festivalacustica.cat/
LiveReviews|0
1 person listening