0 M'encanta
Guarda-ho

Concerts gratuïts a Girona

Si et comença a fer mal la butxaca, aquí tens una pila de propostes perquè puguis seguir de concert en concert sense haver de trencar la guardiola

La Raiz

Si et comença a fer mal la butxaca, no pateixis! Hem preparat un munt de propostes perquè aquest mes puguis seguir de concert en concert sense haver de trencar la guardiola. Pop, ska, reggae, soul, swing, cançó d’autor... actuacions d’estils molt diferents, en diverses poblacions de les comarques gironines, a la fresca i gratuïtes!

Festival Strenes 2017: Dr.Calypso

Quantes vegades heu cantat una vegada i una altra les cançons de Toxic Sons de Dr. Calypso?  Era i encara és un dels discos de reggae i ska més importants de l'Estat Espanyol, del qual se'n van arribar a vendre més de 18.000 còpies i, a més, va provocar que aparegués tota una nova generació de grups de reggae i ska cantat en català. Ara, vint anys després de la seva edició, Dr. Calypso demostraran en un concert gratuït al Festival Strenes que és, sens dubte, un dels pinacles creatius de l'escena skatalítica catalana i espanyola. Un disc que encara deixa sentir la seva influència. 

Llegir-ne més
Plaça Catalunya Dissabte 22 abril 2017

Festival Strenes 2017: Gossos

 Són un dels grups de pop rock més coneguts del nostre país i no necessiten presentació. Després de tres anys sense nou disc, a l'Strenes presentaran el seu darrer àlbum: Zenit. Un disc que simbolitza la culminació d’una carrera musical de 23 anys amb la combinació perfecta de totes les seves etapes dins un sol disc. 14 cançons on hi podem trobar la suma del bo i millor del grup i col·laboracions de Miquel Alguer de Txarango, Judit Neddermann, Alfred Tapscott i la formació de vents Gots de Tuba. A Girona oferiran un concert gratuït, familiar i enèrgic pensat per a totes les edats. Una alenada de pop rock fresc poc abans de Sant Jordi. 

Llegir-ne més
Plaça Catalunya Dissabte 22 abril 2017

Festival Strenes 2017: Véase Pág.57 + Fito Luri

El Festival Strenes acollirà la presentació del primer disc de Véase Pág. 57, després de l'èxit del seu primer EP: 'Robot'. L'Ismael i en Xevi, creadors d´aquesta banda a Girona han parit un disc de debut brillant i necessari del que en sentirem molt a parlar. Una barreja de poesia urbana, humor i folklore contemporani. Històries i melodies difícils d'oblidar. Abans, i també als Jardins de la Mercè, podrem gaudir del concert de Fito Luri. Un músic de llarg recorregut i popularitat a les comarques tarragonines. Tota una descoberta. 

Llegir-ne més
Els Jardins de la Mercè Diumenge 2 abril 2017

Comentaris

0 comments