0 M'encanta
Guarda-ho

La música del Temporada Alta 2016

Els millors concerts del festival de tardor de Girona

Izal

Teniu ganes de moure l'esquelet? A més d'una programació teatral de traca i mocador els del Temporada Alta ens han preparat un cicle de concerts per a tots els gustos: jazz, rock, pop, música clàssica i flamenc. Sabem que és difícil (però no impossible) veure-ho tot i hem seleccionat els concerts que tenim més ganes de veure. Aquells que no ens perdrem per res del món. 

1

Temporada Alta 2016: Paul Fuster

Imprevisible, heterodox i amb dues grans passions: fer cançons i fabricar bicicletes. Paul Fuster és un cantautor nord-americà amb arrels catalanes que té un peu a Nova York i l’altra a Cardona. Després de quatre anys de silenci, el músic ha tornat amb un nou disc: Go/Between. Un projecte cru, directe i honest on sonen els acords de les guitarres que ell mateix construeix a partir de fusta, rentadores, capotes de cotxe o acer. La fotografia d’un home que ho ha deixat tot i ha tornat a començar sense filtres ni artificis. Paul Fuster té la capacitat de convertir qualsevol melodia improvisada en un gran clàssic i ho tornarà a demostrar.

Llegir-ne més
Teatre de Salt Divendres 11 novembre 2016
2

Temporada Alta 2016: Jorge Drexler, guitarra i vos

El cantautor uruguaià Jorge Drexler serà un dels protagonistes de la nova edició del festival Temporada Alta.  Drexler és, sens dubte, un dels cantautors llatinoamericans més importants i consolidats  dels últims temps. 15 àlbums sota el braç, una pila de guardons (com l’Òscar per la cançó ‘Al otro lado del río’ de ‘Diarios de motocicleta’ o diversos Grammys) i una llista interminable d’artistes que han gravat les seves lletres: Mercedes Sosa, Caetano Veloso, Joaquín Sabina o Shakira entre d’altres. Al festival oferirà un recorregut per la seva trajectòria, amb temes del darrer disc (Bailar en la cueva) i grans clàssics com ‘Todo se transforma’ o ‘La trama y el desenlace’. Un espectacle obert a l’experimentació musical i escènica on Drexler buscarà la complicitat amb el públic amb altes dosis d’improvisació.

Llegir-ne més
Auditori de Girona Dissabte 5 novembre 2016
3

Temporada Alta 2016: Andrea Motis i Joan Chamorro

Són la revelació del jazz català i no tenen límits. Tres anys després d’unir el so de la cobla amb el swing i les paraules dels poetes catalans més prestigiosos, Andrea Motis i Joan Chamorro tornen a Temporada Alta. Acompanyats pels músics Josep Traver, Ignasi Terraza i Esteve Pi, presentaran el seu nou disc, gravat amb el segell Impulse!, la mateixa discogràfica del mític John Coltrane. Una nova oportunitat de gaudir de l’explosiva combinació del talent, la joventut i la hipnòtica veu de Motis amb l’experiència del mestre Chamorro. Una festa a ritme de jazz, swing i bossa nova. 

Llegir-ne més
Auditori de Girona Diumenge 4 desembre 2016
4

Temporada Alta 2016: Ara Malikian duo

Dos amics, dos artistes, una sola veu. Fa més de deu anys que el virtuós violinista Ara Malikian puja a l’escenari acompanyat del guitarrista i compositor Fernando Egozcue. Una amistat personal i musical que ha donat fruits tan destacables i reconeguts com els discs 'Lejos' i 'Con los ojos cerrados'. Al Festival Temporada Alta oferiran un repertori que fusiona el jazz i el flamenc, un diàleg entre guitarra i violí que, de ben segur, impregnarà d’energia el Teatre Municipal de Palafrugell.

Llegir-ne més
Teatre Municipal de Palafrugell Divendres 11 novembre 2016

Comentaris

0 comments