Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

4 raons per visitar la Costa Brava a la primavera

Escrit per
Joana Valent
Publicitat

Visitar la Costa Brava és una gran idea qualsevol dia de l’any però hi ha coses que només podreu gaudir al 100% a la primavera.

El parc de les olors

Amb l’arribada de la primavera, el parc de les olors El Surolí de Palamós llueix en la seva màxima expressió (i aroma!).

La marialluïsa, la seva especialitat, està sembrada per tot arreu creant una fragància estimulant. Al seu voltant, hi trobareu desenes de plantes i herbes aromàtiques i medicinals que us proposaran un passeig pels sentits mentre pareu l’agradable sol primaveral.

 

La plantada de l’arròs

Peti qui peti, la plantada tradicional de l’arròs de Pals es fa a finals de primavera. Visiteu la meca dels arrossaires de l’Empordà i aprendreu la noble tècnica de plantada manual d’aquest producte tan apreciat i exclusiu. A banda de l’apartat didàctic, quedareu bocabadats amb la fotografiable estampa dels camps inundats, són una imatge de postal!

Visitar els insuperables Jardins de Cap Roig

De poder, podeu anar-hi tot l’any. Però no fa falta ser Einstein per saber que quan més llueixen uns jardins, és a la primavera. I aquests són uns jardins amb majúscules que compten amb milers d’espècies botàniques procedents d’arreu del món que estan cuidades amb una cura exquisida.

I si sou amants de l’art, segur que gaudireu com camells de les escultures d’artistes nacionals i internacionals que acullen els jardins.

Anar a la platja sense gent

No sigueu tancats de ment, no fa falta que sigui estiu per anar a la platja. De fet, permetre’s el luxe d’anar-hi a la primavera després del llarg i dur hivern és el millor que us pot passar. Els més valents (i tocats del bolet, al meu parer) ja poden fer el primer bany de l’any, i la resta de la humanitat podem escarxofar-nos a prendre els primers rajos de sol gaudint de la brutal experiència de sentir-se sol enmig de la Costa Brava.

Últimes notícies

    Publicitat