Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

5 propostes que no et pots perdre del Mercat de les Herbes de la Ratafia

Escrit per
Time Out Girona
Publicitat

Agafeu el calendari. Els propers 5 i 6 de maig tindrà lloc, a Santa Coloma de Farners, la 5ª edició del Mercat de les Herbes de la Ratafia. Un punt de trobada de referència d’experts en tradicions remeieres, etnobotànica, els usos de les plantes en la salut, la cuina o el benestar.

El mercat acollirà un total de 35 activitats al voltant del món de les herbes de la ratafia i, com sempre, hi haurà un mercat amb paradetes de productes locals i artesans on comprar plantes, herbes assecades, remeis naturals, cosmètica natural, etc…

5 propostes que no et pots perdre del Mercat de les Herbes

1- El concert d’Ovidi4, format per David Fernàndez, la vocalista Mireia Vives, el músic Borja Penalba i el poeta David Caño, encapçala el cartell de les propostes culturals amb l’espectacle poeticomusical Cuidem-nos, per resistint, insistint i persistint. L’entrada és gratuïta i serà el dissabte 5 de maig a les 22:30 hores a la Plaça Farners.

2- Un maridatge amb flors silvestres mediterrànies i vins de Catalunya amb Evarist March, del Celler de Can Roca, i Carles Aymerich, millor sommelier de l’Estat espanyol 2009.

3- El col·lectiu Compartir Dóna Gustet, oferiran una ‘paella xinxollada’. Si voleu saber de què es tracta: dissabte 5 de maig a partir de les 19:00 hores.

4- La cuinera Laia Ferrer oferirà tallers gastronòmics de tast,  cuina d’aperitius amb herbes i cuina amb plantes tradicionals en desús.

5- Sortida guiada per conèixer la vegetació ruderal de Santa Coloma de Farners i fer una recol·lecció de vegetació comestible el diumenge 6 de maig a les 16:00 h al Parc de Sant Salvador.

Últimes notícies

    Publicitat