Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

5 sèries addictives per veure en un cap de setmana

Pau Roigé
Escrit per
Pau Roigé
Publicitat

És evident que començar 'Lost' o 'Breaking Bad' tenint una feina de vuit hores, parelles a les que complaure i infinitat de 'tuppers' a omplir és un repte només per a experts. Per això us proposem cinc sèries que es poden començar i acabar en un cap de setmana i que, a sobre, us quedi temps per sortir al carrer. Per la vostra comoditat, estan classificades segons el número d'hores que voleu dedicar-hi; més fàcil impossible.

2h - 'Dead Set'
Si una de les coses que us fan més ràbia de la televisió és 'Gran Hermano' esteu de sort. 'Dead Set' transcorre dins una casa de la versió anglesa del popular reality on, de cop, esclata un apocalipsi zombie. Charlie Brooker ('Black Mirror') construeix un món on hi ha egos, músculs, vísceres i sang a parts iguals. Són cinc capítols de vint minuts que us asseguro que us deixaran molt satisfets.

3h - 'The Great Train Robbery'
La BBC mai falla, i aquesta minisèrie de dos capítols no n’és excepció. Chris Chibnall('Broadchurch') relata la història d’un dels atracaments més sonats dels 60. El primer capítol agafa el punt de vista dels delinqüents i el segon dels policies. Una petita joia on els amants de la saga 'Ocean’s' s’hi sentiran com a casa. Ah, i està a Netflix!

4h - 'Houdini'
Nicholas Meyer ('Star Trek') va decidir explicar la història de l’escapista més famós de la història, i li hem d’estar agraïts. Encarnat per Adrien Brody, aquesta minisèrie de dos capítols ens fa un ràpid viatge per la vida de la vida de Harry Houdini i la seva obsessió per posar la seva vida en risc a cada actuació que feia. Doneu-li una oportunitat, que en una tarda ho teniu vist; això sí, després no us poseu massa creatius amb les manilles, que els bombers no donaran l’abast.

5h - 'The Wrong Mans'
Abans de tenir el seu propi 'late show' a Estats Units, James Corden escrivia sèries, i ho feia molt bé. Ell i Mathew Baynton van crear, escriure i protagonitzar aquesta hilarant sèrie que combina a la perfecció l’humor i l’acció. Un funcionari amb la vida més plana que us podeu imaginar es troba un mòbil sonant a una carretera; quan el contesta li diuen que la seva dona (que no té) està segrestada. A partir d’aquí ell i un company entren sense voler-ho en un espiral molt boig ple d’organitzacions criminals i explosions. Us farà riure i no voldreu que s’acabi.

6h - 'Derek'
No podia acabar la llista sense colar a Ricky Gervais. Aquest senyor es va fer famós després de crear 'The Office' i, des de llavors, ha seguit escrivint tant sèries com pel·lícules (a part de ser un excel·lent monologuista). 'Derek' segueix la vida d’un voluntari amb un cor més gran que una catedral que treballa a una residència d’ancians. Amb aquesta premissa es desenvolupa una de les sèries més tendres que veureu mai; us farà riure i plorar a parts iguals mentre reflexiona sobre la vellesa i la mort. Una JOIA que podeu trobar a Netflix.

Últimes notícies

    Publicitat