Notícies

A Olot, paga un i gaudeix per dos!

Escrit per
Time Out Girona
Publicitat

Paga per un i gaudeix per dos. És el lema d'Olotx2, la iniciativa que ofereix un 2x1 en serveis i productes. Una gran oportunitat per gaudir de la gastronomia, allotjaments, comerços i, fins i tot, activitats. L’objectiu? Potenciar les experiències turístiques a la Garrotxa. Tindrà lloc del 23 al 25 de febrer.

De quines activitats podrem gaudir? Passejades en burro, en poni, ruta en bicicleta o en cavall, un tour amb segway, fer una visita guiada als principals museus de la Garrotxa (Museu dels Sants, dels Volcans i de la Garrotxa. Més activitats: Una ruta amb DO Olotina per conèixer els elements més autèntics del territori, una visita gastronòmica pels establiments comercials més emblemàtics d’Olot, una visita al volcà o visites diferents granges. 

Preferiu una mica de cultura? Podeu anar a veure (i riure amb) Pep Plaza, caminar pel centre d’Olot tot escoltant música en directe en els diferents escenaris, anar al concert teatre 'El Sud del Paral·lel' de Carlos Gramaje (Dagoll Dagom) a la plaça Major. I el diumenge 25 gaudir de Viatjazz a Nova Orleans, un concert de jazz per a grans i petits. 

Us va la teca? També podreu pagar per un àpat i menjar-ne dos. A més, els restaurants oferiran el menú en diferents torns i els bars i cafeteries oferiran esmorzars, berenats i tapes al 2x1. Alguns dels restaurants són: Les Cols, La Fageda, Les Olletes, Pizzeria Torino, Sushimore, Hostal la Gruta o Can Xel. Alguns bars: Bar 6T7, L’altre Manolo o Cafè Sport. 

Voleu aprofitar per anar de compres? Més de 60 comerços formaran part de la campanya amb descomptes i promocions. A més, algunes parades de la Plaça Mercat oferiran productes seleccionats al 2×1 i tastos gratuïts durant el matí de dissabte. 

O potser passar la nit en un hotel o casa rural? Els allotjaments de la Garrotxa oferiran dues nits al preu d’una, una nit al 50% del preu o dues habitacions al preu d’una. 

Últimes notícies

    Publicitat