Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Girona icon-chevron-right Així serà Casa Cacao, el nou projecte dels Germans Roca

Així serà Casa Cacao, el nou projecte dels Germans Roca

Advertising

Un obrador de xocolata, una botiga, un espai degustació i un hotel boutique amb 15 habitacions. Així serà Casa Cacao, el somni més "dolç" de Jordi Roca. El local, que està previst que s'inauguri com a molt tard, a principis de 2019, estarà situat a Plaça Catalunya, al local que havia acollit la Clínica Esperança.

Casa Cacao serà una mena de de 'gastrobar', on es pot veure com s'elabora el menjar. És a dir, que qualsevol persona que passi per allà podrà veure l'obrador, contemplar el procés d'elaboració de la xocolata i, alhora, descobrir tots els sabors dels grans de cacau: dolç, amarg, àcid, afruitat, etc... Al bar es podran tastar aquestes elaboracions tant en format sòlid com en begudes fredes i calentes. A més, hi haurà pastissos 'made in' Roca. Si, un cop tips, voleu comprar alguns dels productes ho podreu fer a la botiga. Amb una particularitat: els empaquetats estaran fets amb materials que provenen del reciclat de les mateixes fibres del cacau. 

En voleu més? A les plantes superiors del local hi haurà un Hotel Boutique regentat per Anna Payet, la dona de Joan Roca i vinvulada a l'Escola d'Hostaleria i Turisme de Girona i a la UdF des de fa anys. Hi haurà 15 habitacions d'entre 34 i 40 metres i una gran terrassa. 

En definitiva, Casa Cacao farà les delícies dels addictes a la xocolata. 

 

Share the story
Últimes notícies
    Advertising