Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Així serà Casa Cacao, el nou projecte dels Germans Roca

Escrit per
Aída Pallarès
Publicitat

Un obrador de xocolata, una botiga, un espai degustació i un hotel boutique amb 15 habitacions. Així serà Casa Cacao, el somni més "dolç" de Jordi Roca. El local, que està previst que s'inauguri com a molt tard, a principis de 2019, estarà situat a Plaça Catalunya, al local que havia acollit la Clínica Esperança.

Casa Cacao serà una mena de de 'gastrobar', on es pot veure com s'elabora el menjar. És a dir, que qualsevol persona que passi per allà podrà veure l'obrador, contemplar el procés d'elaboració de la xocolata i, alhora, descobrir tots els sabors dels grans de cacau: dolç, amarg, àcid, afruitat, etc... Al bar es podran tastar aquestes elaboracions tant en format sòlid com en begudes fredes i calentes. A més, hi haurà pastissos 'made in' Roca. Si, un cop tips, voleu comprar alguns dels productes ho podreu fer a la botiga. Amb una particularitat: els empaquetats estaran fets amb materials que provenen del reciclat de les mateixes fibres del cacau. 

En voleu més? A les plantes superiors del local hi haurà un Hotel Boutique regentat per Anna Payet, la dona de Joan Roca i vinvulada a l'Escola d'Hostaleria i Turisme de Girona i a la UdF des de fa anys. Hi haurà 15 habitacions d'entre 34 i 40 metres i una gran terrassa. 

En definitiva, Casa Cacao farà les delícies dels addictes a la xocolata. 

Últimes notícies

    Publicitat