Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Aquests són els llocs des d'on mirem Netflix

Escrit per
Aída Pallarès
Publicitat

Pels que som uns romàntics del cinema és una animalada, però les xifres no enganyen: Cada vegada és més habitual trobar persones que veuen les seves sèries preferides en els seus dispositius mòbils i en qualsevol lloc. Espanya és, de fet, el país d'Europa on més sèries es miren fora de casa. Segons revela un recent estudi de Netflix, un 78% dels seus usuaris espanyols ha vist sèries o pel·lícules en públic en l'últim any. Els llocs on més es veu Netflix en públic són aeroports i avions (48%), trens (47%), autobusos (42%), cafeteries i restaurants (41%) i la platja (31%).

A més, un 67% dels usuaris de Netflix a nivell mundial està disposat a mostrar les seves emocions fora de casa mentre veu les seves sèries favorites. Segons afirma més de la meitat dels enquestats, veure contingut en públic i, sobretot, poder tenir accés a pel·lícules i sèries mentre viatgen, és una cosa tan bàsic com l'aigua i el menjar. Al·lucinant oi? Així, veure 'Paquita Salas', 'Stranger Things' o 'GLOW' envoltats de desconeguts (i en una pantalla petita) ja forma part de la normalitat. 

Tot i així, l’estudi indica que un 44% dels espanyols que mira Netflix fora de casa ha sentit mirades furtives sobre la pantalla del seu mòbil...

Últimes notícies

    Publicitat