Notícies

Aquests són els llocs des d'on mirem Netflix

Escrit per
Aída Pallarès
Publicitat

Pels que som uns romàntics del cinema és una animalada, però les xifres no enganyen: Cada vegada és més habitual trobar persones que veuen les seves sèries preferides en els seus dispositius mòbils i en qualsevol lloc. Espanya és, de fet, el país d'Europa on més sèries es miren fora de casa. Segons revela un recent estudi de Netflix, un 78% dels seus usuaris espanyols ha vist sèries o pel·lícules en públic en l'últim any. Els llocs on més es veu Netflix en públic són aeroports i avions (48%), trens (47%), autobusos (42%), cafeteries i restaurants (41%) i la platja (31%).

A més, un 67% dels usuaris de Netflix a nivell mundial està disposat a mostrar les seves emocions fora de casa mentre veu les seves sèries favorites. Segons afirma més de la meitat dels enquestats, veure contingut en públic i, sobretot, poder tenir accés a pel·lícules i sèries mentre viatgen, és una cosa tan bàsic com l'aigua i el menjar. Al·lucinant oi? Així, veure 'Paquita Salas', 'Stranger Things' o 'GLOW' envoltats de desconeguts (i en una pantalla petita) ja forma part de la normalitat. 

Tot i així, l’estudi indica que un 44% dels espanyols que mira Netflix fora de casa ha sentit mirades furtives sobre la pantalla del seu mòbil...

Últimes notícies

    Publicitat