Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Arriba el festival Microclima a Beget, Camprodon i Rocabruna

Escrit per
Time Out Girona
Publicitat

Joanjo Bosk, Guillem Roma, Gemma Humet i Cesk Freixas protagonitzaran la primera edició del Festival Microclima, un cicle de concerts a l’aire lliure que promou l’Ajuntament de Camprodon amb l’objectiu de potenciar l’entorn del municipi i alguns dels seus espais amb més encant a través de propostes artístiques actuals.

El festival, organitzat amb el suport de la revista musical La Tornada, comptarà amb quatre propostes de primera línia dins el panorama musical català i que oferiran actuacions íntimes i properes al públic. Quatre propostes d’autor amb un ampli bagatge que arriben en moments dolços de les seves respectives trajectòries.

Hi donarà el tret de sortida el cantautor Joanjo Bosk amb un concert a cau d’orella davant l’església de Sant Feliu de Rocabruna. El guerenc hi presentarà Camí d’aigua (Música Global, 2018), el seu últim disc, amb un format gairebé inèdit: en solitari i només a guitarra i veu. El seguirà l’osonenc Guillem Roma que hi presentarà el seu aclamat Connexions (Autoeditat, 2017) un disc que la primavera passada el va convertir en una de les grans revelacions musicals del país.

El dia 9 de juny serà el torn de Gemma Humet amb un concert molt especial davant l’església de Sant Cristòfol de Beget. Un concert únic on poder sentir una de les veus femenines més reconegudes del moment en un marc incomparable. I, com a cloenda, passarà pel festival un dels grans cantautors catalans del s.XXI, Cesk Freixas. Amb sis discos a les espatlles i gairebé 15 anys de trajectòria, el penedesenc s’ha convertit en un dels principals exponents de la cançó protesta a casa nostra. A Camprodon, en format duet, ens portarà les cançons del seu últim treball: Proposta (Dmusical, 2017).

Els quatre concerts seran d’accés lliure i tindran lloc a les 19 hores. A més, també comptaran amb un servei de bar per prendre una cervesa o refresc o fer un petit aperitiu durant el concert.

Últimes notícies

    Publicitat