Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Arriba el Sweet Aloha Costa Brava 2018

Escrit per
Time Out Girona
Publicitat

El proper 15 i 16 de juny tindrà lloc, a Sant Pere Pescador, la tercera edició del Sweet Aloha Costa Brava 2018. Un cap de setmana ple d’activitats i acció a l’aigua. Aficionades al windsurf, kitesurf i paddle surf (SUP) compartiran vent, platja i onades demostrant que aquestes modalitats són més que un esport, són una filosofia de vida que afavoreix de forma harmònica i equilibrada cos i ment.

Seran tres dies d’activitats non stop en les que hi haurà sessions tot el dia a l’aigua i les Sweet Riders gaudiran de la magia d’aquests esports a l’aire lliure. Hi haurà classes de tots els nivells per a les participants que vulguin iniciar-se en el món surfer i per a les que ja tenen nocions, puguin perfeccionar i millorar el seu nivell.

Un cap de setmana per desconnectar de la rutina i viure una activitat diferent amb l’esport com a fil conductor. L’ambient desenfadat, amb sopars a la platja, activitats de fitness a la sorra, xerrades, balls de la Polinèsia, concerts i moltes sorpreses. Tot sempre des del màxim respecte per la natura i amb molt “bon rotllo” i bon temps.

Per a més informació o inscripcions, consulteu el web

Últimes notícies

    Publicitat