Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Girona icon-chevron-right Arriba la Setmana Gastronòmica de Girona
Notícies / Menjar

Arriba la Setmana Gastronòmica de Girona

Plat de menjar
© FOOD_PHOTOGRAPHY Plat de menjar

Torna la Mostra de gastronomia més antiga de Catalunya. Arriba la 38ena edició de la seva primera campanya gastronòmica, la Setmana Gastronòmica. Del 20 al 29 d'abril, 40 establiments de la ciutat de Girona, mostraran l'essència de la seva cuina amb propostes per a tots els paladars.


Restaurants de llarga història a la ciutat i d'altres recentment oberts, donaran al públic la possibilitat de tastar la gran varietat de la cuina gironina. Entre les noves obertures que s'estrenaran aquest any, trobem el restaurant Cal Ros, al carrer de la Cort Reial, que participarà per primer cop amb un menú degustació basat en l'alta qualitat dels productes de proximitat, i la creativitat del jove Xef gironí, Marc Fiol. La cocteleria Cua de Gall, al carrer Ginesta, ens sorprendrà amb còctels especials durant tota la setmana i un menú gastronòmic elaborat amb cura per la Noèlia Méndez i en Marc Trull. Finalment la Taverna Asiàtica Mimi de Man Tong i Rodrigo Palet, presentarà un menú especial parelles, amb plats típics de l'streetfood asiàtic, al bell mig del carrer Nou.

En aquest enllaç podreu descobrir tots els menús i triar quin o quins voleu tastar. Bon profit!

Advertising
Advertising

Comentaris

0 comments