Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Arriba Vibra 2017: la Festa de la Llum

Escrit per
Time Out Girona
Publicitat

Espectacles lumínics, colors, tallers, concerts, instal·lacions, música, dansa, xerrades, cercaviles... i moltes altres activitats innovadores, creatives i artesanals. Arriba la primera edició de la festa de la llum Vibra, que tindrà lloc els dies 15, 16 i 17 de desembre. Un esdeveniment per a totes les edats en què la llum i la sostenibilitat són els principals protagonistes.

Què és? Es tracta d'un seguit d'activitats que inclouen un joc de llums, sons i colors a la Farinera Teixidor, fet amb la col·laboració de Phillips i EUMES; tallers infantils sobre art, tecnologia i sostenibilitat a la plaça de Joan Brossa; ocells i llanternes màgiques de «Les luminéoles» al parc Central; amours en cage al Mercat de La Volta a la plaça de l'Assumpció, i l'arbre de la llum de la plaça de Calvet i Rubalcaba.

La idea és fer el recorregut pels diferents espais a peu, en Girocleta, a través de la línia 5 de bus urbà i amb un circuit especial del trenet turístic, que unirà el centre amb la plaça de l'Assumpció passant per tots els espais.

Per a més informació, cliqueu aquí.

Últimes notícies

    Publicitat