Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Begur, la meca de l’estiueig de la Costa Brava

Escrit per
Joana Valent
Publicitat

Begur és el clar exemple de poble que passa de 0 a 100 quan arriba l’estiu i milers de persones fan via cap a la Costa Brava.

Els carrers, cales i places, tranquils i punt solitaris durant l’hivern, s’omplen del garbuix dels estiuejants àvids de gaudir una experiència 100% mediterrània tal i com evoca el famós anunci. El millor? Que la vila s’hi posa de cara hi comencen a sortir restaurants, bars, botigues i hotels amb encant com bolets!

A l’afany per cuidar el visitant de Begur s’hi suma la bellesa indiscutible del municipi amb reminiscències indianes que conserva aquest aire ‘americano’ amb llocs com la Casa Pere Roger o l’Hotel Aiguaclara que el fan inimitable.

L’altre gran atractiu inqüestionable de Begur són els seus brutals paisatges. Des de l’icònic castell que saluda imponent els visitants al cim de la vila passant per les seves platges i cales com Aiguablava, Sa Tuna, Aiguafreda o Illa Roja que són famoses arreu del món.

Si a tot això hi afegim una gastronomia brutal basada en la pesca de la zona com el peix de roca i un patrimoni cultural i popular d’estiu marcat com el Festival de Música de Begur o la multitudinària Fira dels Indians que tenyeix el poble de blanc, en surt un dels municipis que enamora més estiuejants.

La clau del seu èxit és que Begur conserva un caràcter fort i indomable que el fa autèntic tant si està inundat de visitants com submergit en la necessària pau de l’hivern. 

Últimes notícies

    Publicitat