Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Blanes obre un camí de Ronda que estava tancat

Escrit per
Time Out Girona
Publicitat

Ja podrem fer i accedir al Camí de Ronda de Cala Bona, el del tram nord de Blanes-Lloret. El camí, que portava més de deu anys tancat, va ser construït en la dècada dels anys 70 per la Urbanització Cala Sant Francesc. Tot i que ara es convertirà en un punt clau pels instagramers aficionats a la Costa Brava, la seva finalitat inicial era la implantació d’una canonada per recollir les aigües residuals de les parcel·les adjacents a la costa.

Ara, a més, s’incorporarà un nou tram al recorregut: un accés inèdit per la banda sud. El nou tram, actualment en construcció, connectarà la cala fins el Carrer de l’Ermita, al costat de l’entrada posterior del Jardí Botànic Marimurtra i inclourà un mirador a la Roca d’Es Viver. 

Si voleu saber-ne més, no us perdeu la visita guiada que tindrà lloc el proper diumenge 18 de març. L’historiador blanenc i tècnic de l’Arxiu Municipal, Aitor Roger, proposarà als visitants que l’acompanyin en un passeig literari per conèixer la història de Cala Bona i els seus entorns, els personatges il·lustres que l’envolten, i els escriptors i poetes que es van inspirar en el seu paisatge.

Últimes notícies

    Publicitat