Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Comença la temporada als mítics ‘pollos’ de Pals

Escrit per
Joana Valent
Publicitat

La Costa Brava està d’enhorabona perquè aquest divendres comença una nova temporada dels inigualables pollastres a l’ast de Can Padrès, els millors que haureu tastat mai!

Tenen dos locals a Pals, la rostisseria i la barbacoa. Tots dos un negoci familiar i amb solvència, que durant més de 40 anys han cuinat de mitjana 800 pollastres diaris fent que la olor de rostit se senti des de la carretera.

Us serviran el pollastre de la vostra vida. Tan ben cuit que es desfà, banyat en el seu propi suc, encertadament salpebrat i amb un punt cruixent que xerricarà deliciosament quan el mossegueu. Tot això, acompanyat d’una bona ració de patates fregides casolanes im-pe-ca-bles i un canyero (i opcional) allioli per rematar el plat.

No flipeu quan arribeu perquè malgrat que l'espai és enorme, sempre hi ha cua. És el que té tenir els pollastres més famosos de la comarca! Però no patiu, la qualitat del menjar està a l’alçada del servei que de forma eficient asseu a tothom i serveix ràpidament l’anhelat pollastre a l’ast que només es pot degustar durant tres insuficients mesos l’any, ja que l’11 de setembre tanquen paradeta fins l’estiu següent.

Últimes notícies

    Publicitat