Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Comprar regals, l'autèntic mal de cap del Nadal

Escrit per
Joana Valent
Publicitat

Sempre hi ha el típic que va a comprar a darrera hora sense tenir ni idea de què busca però que té una flor al cul i acaba fent el millor regal de tots. Aquest ésser menyspreable però és minoria i sovint escollir el regal perfecte és una tasca llarga i meticulosa que acaba amb la salut del regalador en qüestió.

Hi ha individus que fan el planning de què comprar a cadascú com si fos una autèntica obra d’enginyeria. Són perfeccionistes de mena que no es poden permetre fallar i que encerten sacrificant hores de son i fent cames en passejades quilomètriques a la cerca del regal perfecte. La intensitat del seu esforç sol ser directament proporcional a la magnitud de les seves expectatives a l’hora d’obrir els seus paquets, així que amb aquesta gent ja us podeu calçar.

A l’altra banda de la balança hi ha l’acomodat, el qui no destina ni dos minuts en intentar sorprendre perquè cada any regala el mateix. Flors, colònies, mitjons... ell està satisfet amb el que creu que és una “aposta segura” sense interceptar la cara de pòquer que de ben segur li ensenya l’afortunat que rep el seu obsequi.

Essencialment però, el món es divideix en dos tipus de persones: els que creuen que el detall és el que compta i els que consideren que com més regals (i més cars), millor. I vet aquí el gran drama de la humanitat, que hi ha de tot a la vinya del senyor i totes les famílies tenen subjectes de tots dos tipus, que s’han de fer regals entre ells i que mai seran capaços de satisfer l’altre, arrencant al seu pas indignació i la sempre falsa promesa de “no li regalaré mai més res!”.

Últimes notícies

    Publicitat