Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El 'beach club' de moda a la Costa Brava obre les seves portes

Escrit per
Time Out Girona
Publicitat

Empuriabrava se situa de nou dins l’epicentre estiuenc de la Costa Brava. El Windoor Wave Club, el beach club més healthy chic, oferirà la seva festa d’obertura el pròxim dissabte 9 de juny amb una programació especial: 

Per una part la banda de rock “Superfluid”, que serà el grup resident del beach club empordanès amb actuacions programades per tot l’estiu, amenitzaran també la festa que comptarà també amb diverses activitats dirigides al públic més familiar que acudeixi a primera hora. Per a amenitzar la vetllada i celebrar l’inici de la quarta temporada es realitzaran sortejos de sessions de flowrider i samarretes de surf així com degustacions de paella, entre d’altres activitats.

L’oferta gastronòmica és un punt clau de l’èxit del WD Wave Club, a càrrec del reconegut xef italià Angelo Duo. La proposta per a aquesta quarta temporada inclou una equilibrada varietat d’àpats healthy i fast good casolà per a acontentar tots els paladars. Entre les opcions més saludables de la carta trobem un recorregut per les varietats green més afamades que ens transporten des de les alternatives més locals com l’amanida de ventresca a especialitats de l’arc mediterrani com l’amanida cèsar o grega.

El plat fort de la temporada serà una àmplia opció d’hamburgueses casolanes disposades a competir per la Millor Hamburguesa de la Costa Brava. Per a això el xef Angelo Duo ha preparat una exquisida varietat de burgers gourmet amb 10 especialitats de gran qualitat que inclouen des de l’hamburguesa de la casa, “La Burger Big Wave”, la double impact per als més voraços, la fish burger per als més experimentals o la veggie per a qui prefereixi una alternativa vegetal.

Aquest estiu també hi haurà festes temàtiques com la de l’escuma, el vermut bandarra o la ja mítica Burning Party.

Últimes notícies

    Publicitat