Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El Celler del Tritón, paradís dels vegetarians

Escrit per
Joana Valent
Publicitat

Els qui juguen a la lliga del menyspreu a la cuina vegetariana perquè “l’herba és per les vaques” és que encara no han posat els peus al Celler Tritón de Sant Feliu de Guíxols, la millor manera de reivindicar que el menjar vegetarià pot ser tan suculent com un entrecot de vedella de Girona.

Tant per dinar com per sopar, compten amb plats del dia o bé amb una carta de tapes delicioses i gens convencionals que elaboren amb productes totalment ecològics i en la mesura del possible de comerç just. 

Lluny de receptes de manual, s’agafen a les arrels de la cuina mediterrània mesclada amb els antics receptaris catalans per fer propostes gastronòmiques sorprenents que faran un festival a les vostres papil·les gustatives i us trencaran esquemes. Gaudireu com camells però sens dubte el moment apoteòsic de l’àpat seran els postres, dignes de tota menció!

Cuina a banda, sobren raons per visitar El Tritón com el bon tracte i l’esforç per explicar els plats d’en Jordi al servir les taules, la decoració personal i amb sensibilitat artística del local o fil musical exquisit que posarà la banda a sonora al concert gastronòmic.

Últimes notícies

    Publicitat