Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El Festival Internacional del circ aterra a Girona

Escrit per
Aída Pallarès
Publicitat

Girona serà, per primera vegada, l’escenari d’un dels grans festivals de circ del món: El Festival Internacional del circ Elefant d'Or. El certamen, que se celebrarà del 22 al 26 de febrer, acollirà 24 atraccions mai vistes a Europa i comptarà amb 88 artistes de 14 països diferents com Moldàvia, Austràlia, Finlàndia, el Turkmenistan, França i Anglaterra.

Entre les actuacions més importants destaca la del circ estatal de Rússia Rosgoscyrk amb tres espectacles, el Gran Circ de Pyongyang, que portarà tres espectacles, dos dels quals surten per primera vegada del país, amb funàmbuls a gran altura i la balança russa amb barra fixa i bàscula. De l’Associació Nacional d’Acròbates de la Xina arriba la Junan Acrobatic Troupe, amb els jocs d'icaris i els malabars de barrets en grup i del Vietnam podrem veure la Troupe De Tru amb els equilibris amb perxa al trapezi.

A més, el festival es presentarà de nou sota la carpa estrenada per a la quarta edició: la gran carpa 360º d’avançada tecnologia i única a Europa que permet donar cabuda a 2.206 espectadors. Aquesta edició serveix també per commemorar els 250 anys del naixement del circ tal com es coneix a l’actualitat.

Últimes notícies

    Publicitat